{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Lagkager til barndåb
  •   24. mar 2009 de lagkager ser da godt nok lækre ud...det er du sku da skrap til Bonnie smiley Hvad er den hvide lag du har brugt på lagkagerne? Glasur eller marcipan?

  •   13. mar 2009 og hvor lang tid, skal man ca. sætte an til at lave kagen?
    Og kan den laves dagen før festen?

    min far skal nemlig holde 50års fødseldag i næste uge og kunne være sjovt at prøve og lave denne lagkage smiley

    smager den ikke himmelsk?


  •   13. mar 2009 og hvad for noget chokolade bruger du :D?

  •   10. mar 2009 portionen foroven( altså med de 4 æg) giver 3 runde almindelige bunde ELLER 1 bund i 30x30 - så bager man 1 30X30 bund ad gangen.........

    3X opskriften på MMfondant giver til 1 30x30 kage + pynt til en 30x30 kage

    2xmousse opskrifterne giver til fyld til en 30X30 kage


  •   10. mar 2009 Du skriver:

    ovenstående lagkagebunde giver til 1 lagkage i str 30X30 ( så bager man 1 bund pr portion)

    Det forstår jeg ikke helt så meget af smiley


  •   8. mar 2009 den smagte rigtig godt, dog kunne hindbærmoussen godt være lidt surere - men der blev spist 1½ så helt dårlig var den nok ikke smiley

  •   7. mar 2009 skulle da ha lavet mine også... smiler... har også dåb i morgen og mine er ikke så flotte som dine....

  •   7. mar 2009 Ihh hvor er de bare flotte.

  •   7. mar 2009 Hold da op nu har jeg lige luret både på Antons fødselsdagskage og på de fine dåbskager... Hvor er de bare flotte du er virkelig dygtig.

    Håber i får en rigtig dejlig dag imorgen. :o)


  •   7. mar 2009 Ja syntes det er meget vellykket når det kun er 2. forsøg... kan selv huske da jeg startede som konditor, nøj de var ikke altid lige pæne... smiley Meen nu er jeg da ved at have håndelaget... smiley

  •   7. mar 2009 nej så må jeg nok øve mig noget mere - de er endnu ikke helt lige og sådan, men skidt når musikken spiller går det nok.

    jeg syntes nu selv de er rimelig vellykkede i forhold til det kun er anden gang jeg prøver, første gang var med Antons 1 -års kage


  •   7. mar 2009 Har du overvejet at blive konditor? vi kunne godt bruge sådan en som dig... smiley de er bare rigtig flotte....

  •   7. mar 2009 ikke 1000 gram lys chokolade men 100 gram lys chokolade - undskyld.....

    jeg er fra Fyn


  •   7. mar 2009 marsmellowfondant:

    100 gram marsmeloows ( de skal være de originale hvide der f.eks fås i netto)
    2 spsk vand

    MM og vand sættes i mikrobølgeovnen i 10 sek ad gangen til de er puffet og lidt smeltede i det

    blandes med 1 spsk olie og ca. 400 gram flormelis( skal have konsistens som godt gennemarbejde modellervoks) kan farves med pastafarve - skal det rulles ud skal man bruge rigeligt med maizenamel ellers hænger det i. det kan laves i forvejen og gives lidt i mikroen til et bliver blødt igen.

    chokomousse:
    1000 gram lys + 100 gram mørk choko smeltes i vandbad
    ½ liter fløde piskes
    når chokoladen er smeltet iblandes 1 dl appelsinjuice og 2 past. æggeblommer og massen vendes i fløden.

    stilles i køleskabet til det stivner let.....

    hindbærmousse:
    6 blade husblad sættes i blød i 5 min
    ½ liter fløde piskes
    1 pose hindbær blendes evt. med noget flomelis + 2 spsk citronsaft
    husblaasen + det vedhængende vand smletes i vandbad over svagt blus.

    der blandes lidt blended bær i lidt af gangen og derefter blandes det med fløden stilles i køleskab til det er stivnet let...

    lagkagebunde ( 3 runde)
    4 æg deles i hvider og blommer

    hviderne piskes meget stive - heri blandes 1 kop sukker
    så æggeblommerne i og dernæste 1 kop kartoffelmel og 2 tsk bagepulver.

    bages til de er lysebrune v. 200 grader

    nøddebunden( 2 meget tykke )
    5 æg deles i hvider og blommer. hviderne piskes meget stive og heri blandes 150 gr sukker lidt af gangen, herefter skiftevis æggeblommer, 150 gr finthakkede nøddekerner, 2 spsk rasp og 1 stor teske bagepulver.

    bages 200 grader til den er bagt.


    ovenstående lagkagebunde giver til 1 lagkage i str 30X30 ( så bager man 1 bund pr portion)
    3X opskriften på MMfondant giver til 1 kage + pynt
    2xmousse opskrifterne giver til fyld til en 30X30 kage


  •   7. mar 2009 Hvor er de bare super flotte,
    hvad skal du have for dem og hvor bor du i landet?
    Skralde


  •   7. mar 2009 Super flot .. Og nøøj de lyder lækre..
    Kan man få opskrift som Runa spørger om smiley
    Og hvad bruger du når du laver marsmellowfondant?


  •   7. mar 2009 og så sender vi den med post danmark som forsigtig pakke....gggg.....

    og tak for kommentarerene forhåbentlig gør øvelse mester så de bliver vel flottere når jeg har øvet mig lidt mere.


  •   7. mar 2009 Nu har jeg fundet den der skal lave kage, når vi skal holde barnedåb...

    Du kan godt der ikk Bonnie??


  •   7. mar 2009 Hvor er de bare flotte... det er du godt nok go til...

  •   7. mar 2009 hver lagkage består af 2 hjemmebagte lyse bunde og 1 hjemmebagte nøddebund, et lag med hjemmelavet chokomousse af lys og mørk chokolade og et lag hjemmelavet hindbærmousse.
    overtrækket er hjemmelavet marsmellowfondant.


Annonce