{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.788 visninger | Oprettet:

opskrift på "Bonnies" kage {{forumTopicSubject}}

overtræk fondant:

20 marsshmellows ( dem fra f.eks netto som er meget hvide i det)
2 spsk vand
ca 400 gram flormelis
1 spsk olie

klip marshmellowerne over 1 gang og put dem i en skål der tåler microbølgeovn sammen med 2 spsk vand.

sæt ovnen på 10 sek. ad gangen på højeste styrke ind til de "puffer" op

tilsæt flormelis lidt ad gangen , samt olien, tilsæt flormelis til massen føles som en fast modellervoks.

rulles ud med maizena - meget vigtigt ellers klæber den.

kan indfarves med pastafarve men ikke frugtfarve.

lagkagebunde:

4 æg
1 kop sukker
1 kop kartoffelmel
2 tsk bagepulver

del æggene
pisk hviderne meget stive
tilsæt sukker, æggeblommer på skift og tilsidst melet.

giver 3 alm. bunde eller ca 1 bradepande bund.

chokolademousse:

smelt 200 gram chokolade - halvt mørkt halvt lyst.
tilsæt 1 dl kold appelsinjuice
2 pastauserede æggeblommer
pisk ½ liter fløde stift og vend FORSIGTIGT chokolademassen i.

frugtmousse ( brug f.eks hindbær eller citron el. passion, el jordbær)

½ dl saft el. 3/4 dl pureret frugt efter smag
3/4 blad husblas
25 gram sukker
1 stiftpiske æggehvide
½ liter stiftpisket fløde

læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. tag husblassen op og smelt det i et vandbad - rør frugt el. frugtpure m. sukkeret og tilsæt det husblassen.
vend det i fløden og vend tilsidst forsigtigt den stive æggehvide i.

til citron/passion brugte jeg saften af ½ citron samt en lille flaske af morten heibergs passionssauce.

husk at kagens indhold gerne må være ret friskt for at den ikke skal blive for sød på grund af fondanten udenpå.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  opskrift på "Bonnies" kage
Kommentér på:
opskrift på "Bonnies" kage

Annonce