Dreng Birk Dreng Birk Dreng Birk Dreng Birk Dreng Birk
Anna D
Følg
Følger Følg ikke

Anna D

Kvinde, 35 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 10. jan 2012
Offline - Senest online: 18. jan 2012 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Anna, bor i Odense med min kæreste og vores søn, Birk, som er 3 måneder og blev født d. 5 oktober 2011 på Odense Sygehus ved akut kejsersnit. Han er min elskling, mit et og alt. Jeg er sååå stolt af ham :)

Jeg interesserer mig for mange ting, men i min hverdag går det for det meste ud over gåturene, vegtarmaden, tegne og male projekterne, filmene og mine nærmeste.
Jeg er oprindeligt fra midtjylland, men flyttede hjemmefra for 5 år siden.

De sidste 5 år er blevet brugt på at arbejde forskellige steder, både som bartender, tjener, filmassistent, teaterinstruktør assistent, pædagogmedhjælper og en del andet.... Har boet som aupair i England, har boet lidt i Norge, og kom tilbage til England igen, hvor jeg arbejdede på en kostskole.. NU er jeg så tilbage i Danmark, blev gravid med min kæreste sidste år (efter englandsturen), vi havde planlagt hjemmefødsel, men den lille ville ikke ud før jeg var gået 16 dage over, så måtte ikke føde hjemme. Men det gør ingenting, for nu er han her, og vi elsker ham så højt :) Vores dejlige engel. Han vejede 4085 g og var 56 cm lang ved fødslen...

Spørg hvis i vil vide mere, glæder mig til at lære jer at kende og surfe lidt rundt herinde fra tid til anden ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce