Letz H
Følg
Følger Følg ikke

Letz H

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 18. maj 2013
Offline - Senest online: 22. jul 2014 Bruger er på filterliste

Om Solando

Solando.DK er en førende leverandør af brudekjoler, kjoler til særlige begivenheder, kjoler til bryllupsfesten og accessoires. Kunderne kan vælge deres favorit kjoler hos os med stor tilfredshed.

Grunde til at købe kjoler hos Solando:

1. Stort udvalg: Solando.DK har et godt udvalg af produkter af høj kvalitet til vores kunder. Hertil kommer vores forskellige stilarter og accessoires, som giver dig en større valgmulighed af mange attraktive kjoler.

2. Høj kvalitet og lave priser: På grund af den effektive fremstillingsproces, leverer Solando.DK altid produkter med top kvalitet. Solando.DK har en masse producering og lave lønomkostninger, så at vores produkter kan laves og købes til lave priser.

3. Hurtig Levering / Sikker forpakning: Solando.DK har godt kendskab til leveringsruterne og vælger den nemmeste levering, så at pakken bliver leveret hurtigst muligt og sikker. I betragtning af den lange afstand for levering, sørger Solando.DK for at pakke dine varer professionelt, så at din bestilling ankommer sikkert til din dør.

4. God kundeservice: For at nå vores mål, at tilfredsstille alle kunder, gør Solando.DK sit bedste for at hjælpe dig, både før og efter købet.


5. ReturPolitik: Efter at du har modtaget en kjole i en defekt tilstand, har du et 7-dages ret til at returnere eller bytte varen, så du behøver ikke at bekymre dig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce