Rikke A
Følg
Følger Følg ikke

Rikke A

Kvinde, 37 år, Østjylland
Oprettet: 26. sep 2013
Offline - Senest online: 2. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er en glad og smilende pige på 26 år, der elsker børn i alle aldre. Jeg er desværre blevet ledig, og søger nu timer som barnepige.

Jeg har passet børn siden jeg var 12 år gammel, hvor jeg passede min lillebror, naboernes børn både om dagen og om aftenen samt weekender.

Fra jeg var 16 og nogle år frem passede jeg den dejligste dreng med specielle behov og andre udfordringer. Siden da har jeg også passet mindre børn, og primært min lille nevø fra han var et halvt år frem og indtil nu hvor han er 2 år gammel. Jeg har passet ham hele weekender og også blot eftermiddage og aftner. Jeg elsker leg, aktivering og hygge med børnene og de har også let ved at holde af mig Desuden har jeg erfaring med at være barnepige til forskellige arrangermenter.

Da jeg er ledig, vil jeg kunne tilbyde pasning fra morgenstunden, afhentning i institutioner, aftner og weekender - ligesom jeg meget gerne giver en hånd med lektiehjælp, rengøring eller madlavning.

Som nævnt bliver børnene lette glade ved mig, og jeg tror på at det først og fremmest skyldes at de kan mærke at jeg vil dem! Jeg knytter mig let til de børn jeg passer og vil med glæde også gerne passer jeres guldklump(er)

Jeg kan passe jeres børn hos jer selv, hvor barnet kender omgivelserne og har deres legetøj, tage dem med ud på legepladser osv. eller jeg kan passe dem i min lejlighed (hvor jeg dog har en lille kat) i Viby.

Jeg er ansvarsfuld, har livredderkursus og så elsker jeg bare børn!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce