{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
934 visninger | Oprettet:

Helle B
Helle B Hjælpe-administrator

Tilmeldt:
11. sep 2009
Følger: 7 Følgere: 5 Babyer: 2 Emner: 26 Svar: 637

fondant {{forumTopicSubject}}

Nu bliver Patrick snart 1 år, og i den anledning har jeg bestilt hjem til at lave en forhåblig fin kage:)

Men hvilken kage laver i?

Jeg har tænkt på at lave lagkage bunde, med noget hindbær creme (og selvfølgelig bær), men er der nogen som har en opskrift på en hindbærcreme?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fondant
  • #1   23. maj 2010 ½ liter yoghurt naturel
    100 g friske hindbær
    4 spsk flormelis
    1½ dl piskefløde

    Sæt 2 kaffefiltre i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time. Mos hindbærrene, bland dem med sukker og lad dem trække i ca. 1 time. Pisk fløden til et let skum. Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i. Smag hindbærcremen til.

    (Fundet på Arla.dk) de har mange gode og lækre opskrifter :O)


  • #2   23. maj 2010 250 g dybfrosne hindbær

    1 spsk sukker

    kornene fra en halv vanillestang

    2 dl Youghurt naturel

    ½ liter piskefløde



    Bærene tøes op og mosses ud med sukker og vanille. Youghurten vendes i hinbærrene. Til sidst vendes det hele i den stiftpiskede fløde. Fløden skal være pisket HELT stiv (lige før det bliver til smør, moussen skal have konsistens som "guf" til at putte på is).

    Stil moussen koldt et par timer.

    Vær opmærksom på at moussen først stivner HELT når kagen er lagt sammen og har stået et par timer i kæleskab.

    Du bruger så bare friske i steden for frosne smiley


Kommentér på:
fondant

Annonce