934 visninger
|
Oprettet:
Helle B
Hjælpe-administrator
Tilmeldt:
11. sep 2009 Følger: 7 Følgere: 5 Babyer: 2 Emner: 26 Svar: 637
Tilmeldt:
11. sep 2009 Følger: 7 Følgere: 5 Babyer: 2 Emner: 26 Svar: 637
fondant {{forumTopicSubject}}
Nu bliver Patrick snart 1 år, og i den anledning har jeg bestilt hjem til at lave en forhåblig fin kage:)
Men hvilken kage laver i?
Jeg har tænkt på at lave lagkage bunde, med noget hindbær creme (og selvfølgelig bær), men er der nogen som har en opskrift på en hindbærcreme?
apr 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 1 Emner: 16 Svar: 52
100 g friske hindbær
4 spsk flormelis
1½ dl piskefløde
Sæt 2 kaffefiltre i en sigte over en skål. Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time. Mos hindbærrene, bland dem med sukker og lad dem trække i ca. 1 time. Pisk fløden til et let skum. Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i. Smag hindbærcremen til.
(Fundet på Arla.dk) de har mange gode og lækre opskrifter :O)
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
1 spsk sukker
kornene fra en halv vanillestang
2 dl Youghurt naturel
½ liter piskefløde
Bærene tøes op og mosses ud med sukker og vanille. Youghurten vendes i hinbærrene. Til sidst vendes det hele i den stiftpiskede fløde. Fløden skal være pisket HELT stiv (lige før det bliver til smør, moussen skal have konsistens som "guf" til at putte på is).
Stil moussen koldt et par timer.
Vær opmærksom på at moussen først stivner HELT når kagen er lagt sammen og har stået et par timer i kæleskab.
Du bruger så bare friske i steden for frosne
fondant