1.328 visninger
|
Oprettet:
hej {{forumTopicSubject}}
ville lige høre jer hvordan i ville lave sveske mos til jeres små guldklumper hvis i selv skulle lave det...
Udmeldbart ville jeg selv komme sveskerne uden sten i en gryde og kun lige dække dem med vend koge dem godt ud, tage vandet fra men gemme det, blendte sveskerne og måske komme vandet i alt efter konsistent, men ville i komme lidt sukker i. jeg spiser det ikke selv, så hvor meget sukker til en pose svesker hvis der skal sukker i... Eller hvordan ville i lave det.. På forhånd mange tak.
apr 2009
Følger: 10 Følgere: 10 Babyer: 2 Emner: 74 Svar: 795
feb 2010
Følger: 3 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 32 Svar: 134
maj 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 46 Svar: 205
mar 2009
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 65 Svar: 1.160
maj 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 46 Svar: 205
feb 2010
Følger: 3 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 32 Svar: 134
mar 2009
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 65 Svar: 1.160
sep 2008
Følger: 45 Følgere: 43 Emner: 77 Svar: 623
3 dl vand
Svesker og vand simrer under låg i 15 min.
Mosen blendes og serveres kold eller lun.
fandt den på gravid.dk
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 168 Svar: 2.135
Det kan holde sig 3-5 dage i køleskabet og du kan sagtens fryse den ned i en mdr. eller 2..
hej