3.167 visninger
|
Oprettet:
oksespidsbryst, hvordan laver i det? {{forumTopicSubject}}
Ja som overskriften siger, hvordan laver i det?
aug 2009
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 104
feb 2011
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 95 Svar: 1.972
Hæld så vand på så det er dækket og kog til det er helt mørt og falder fra hinanden... ( Nok et par timer eller 3):)
Tag så kødet og evt. grønsagerne op og lav den skønneste sovs af vandet..:)
Serveres med nye danske kartofler..:) Mmmmums
sep 2008
Følger: 26 Følgere: 25 Babyer: 1 Emner: 394 Svar: 3.537
Er der en af jer der har en go opskrift på gullasch og oso buco, nu vi er igang ??
aug 2009
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 104
brun kødet godt af, sammen med løg, hæld vand over så der er masser af sovs, derefter gulerødder i skiver i gryden lad det simre 1-3 timer, så skal der en dåse tomatpure i, og så jævnes den og kulør i... mums
osso buco har jeg os et sted, finder den lige til dig imorgen
mar 2008
Følger: 3 Følgere: 2 Babyer: 1 Emner: 99 Svar: 747
Spørger nok dumt, men hvad for noget kød bruger i til gullasch
aug 2009
Følger: 1 Emner: 19 Svar: 104
feb 2011
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 95 Svar: 1.972
oksespidsbryst, hvordan laver i det?