8.371 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
3. jul 2011 Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
Frosne karbonader - hvordan? {{forumTopicSubject}}
Ja, jeg mangler lige lidt hjælp
I formiddags to jeg nogle karbonader op af fryseren, som vi så skulle ha' her til aften. Problemer er så nu, at de ikke er helt tøet op endnu. Hvordan ville I tilberede dem? På panden, i ovn eller hvordan?
Det skal lige siges, at de er helt færdiglavede og at de bare skal varmes op, så jeg har noget til sovsen. Jeg ved godt, at det mest hensigtsmæssige ville have været ikke at stege dem, inden de blev frosset ned, men det er der ikke noget at gøre ved nu
jan 2011
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 134
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 168 Svar: 2.135
feb 2011
Følger: 1 Babyer: 1 Emner: 67 Svar: 242
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
jan 2011
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 134
mar 2008
Følger: 62 Følgere: 63 Emner: 358 Svar: 3.901
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
okt 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 152
Jeg ville nok tø dem op på den ene eller anden måde, og så stege dem på panden, først ved lav varme, og så lige skrue op for varmen de sidste 1½ minut, så de får den gode overflade.
Mikroovnen i mit køkken bliver kun brugt til popcorn
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
okt 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 152
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
okt 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 152
Men ellers så bare lav en lynoptøning en anden gang, med varmt vand..
Har været kok længe, så jeg har prøvet at lave det meste både fra frost og tøet op osv. Det er såmænd ikke så svært at have med at gøre
jul 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 89 Svar: 1.312
okt 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 5 Svar: 152
Frosne karbonader - hvordan?