{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.329 visninger | Oprettet:

Madplan {{forumTopicSubject}}

Er der nogen, der vil dele madplan i denne uge? Og evt. næste uge, hvis der er nogen, der er kommet så langt? smiley Jeg er simpelthen så idéforladt for tiden!

Vi har kyllingelår, lidt kyllingefiletter, fiskefiletter, oksefars og lakseportioner i fryseren, som vi skal ha' brugt først, før vi går ud og køber nyt kød smiley



Andre forumemner med "Madplan"
Madplan
Hej alle sammen Har i nogen gode forsalg til billig madplan med oksekød og kylling
Skrevet af: Kristina mor til Freja, Viktor og emil - 13. maj 2015
Madplan
Hvad står der på menuen i den kommende uge?
Skrevet af: Mor til de fantastiske børn<3 - 24. mar 2013

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Madplan
  • #1   10. jan 2012 Sidste uge fik vi pastasalat m. kyllingelår smiley

    Kyllingefileterne kan du panere og stege på panden og lave nogen kartofler og grøntsager til smiley

    Oksefars brugte vi i lørdags til fyldte peberfrugter - MUMS! sig til hvis du vil have vores opskrift på dét, det smager SÅ godt!


  • #2   10. jan 2012 Det vil jeg gerne ha smiley Jeg lavede det selv for nogle uger siden - bare sådan lidt på gefühl efter hvad vi havde i køleskabet. Synes ikke det var sådan vildt imponerende smiley

  • #3   10. jan 2012 Kyllingelår koges i 1½ liter vand med ca et helt hvidløg pillet og gjort rene. Koges 1-1½ time. Kyllingen tages op og pilles. Ris koges i "suppen". Ris, kylling og 2-3 æg steges på panden med lidt chili og grønt af en slags.

    Kyllingefilet vendt i krydderier og rasp skåret i stykker og i en salat med bacon og karry dressing.

    Fiskefiletter med kartofler og persillesovs

    Tortillas så kan der bruges noget af det salat fra kyllingesalaten.

    Laks på rodfrugter i ovnen evt noget fløde ved så der bliver en sovs.


  • #4   10. jan 2012 Vi har fået forårsruller idag.
    Igår fik vi rugbrød
    søndag fik vi højrebsbøffer med kartoffelriste og bearnaise
    Lørdag fik vi chili con carne
    Fredag fik vi pizza
    Torsdag fik vi en pastaret
    Onsdag fik vi pasta og kødsauce


  • #5   10. jan 2012 mandag: skinke scnitzler med ragout af tomat og brune ris
    tirsdag: paprika gryde med kartoffelmos
    onsdag: hjemmelavede grov pizza
    torsdag: fyldte krydret peber frugter
    fredag: madagaska gryde med frisk pasta
    lørdag: baconsvøbt svinemørbrad
    søndag: grønne frikadeller med hjemmelavede både kartofle


  • #6   10. jan 2012 Line A: Kan jeg evt. få din opskrift på paprikagryde og madagaskar-gryde? smiley Bare når du får tid engang. smiley

  • #7   11. jan 2012 Line - hva er madagaskar gryde?

  • #8   11. jan 2012 paprika gryde
    700 g skært svinekød
    1/4 olie
    200 g bacon i strimler
    2 hakket løg
    1 spsk mel
    3 spsk sød paprika
    1 dåse hakket tomat
    2 tsk salt
    2 dl boullion
    1 spsk tomatpure
    2 -3 tsk kommen
    250 g champignoner i skiver
    1 stor rød peber i tern
    2 dl fløde
    salt og peber

    skær kødet i tern ca 3 x 3 cm. varm olien op og hæld kød, bacon og løg i gryden. lad det svitse uden at brune til løgene er klare. rør mel og paprika i og tilsæt tomater, boullion, tomatpure, salt og kommen. bring gryden i kog og lad den simre i 30 min under låg. tilsæt champignoner, peberfrugt og fløde og kog i ca 10 min under løg til kødet er mørt, rør i retten imellem. smag retten til med salt og peber.





  • #9   11. jan 2012 madagaskar gryde

    1 spsk smør
    500 g kalkunkød i tern
    100 g kakun bacon i tern
    200 g perleløg
    2 dåser hakkede tomat med chili
    frisk kværnet peber
    2 tsk tørret oregano
    2 tsk laurbærblade
    1 dl fløde
    1 spsk tørret grønne peberkorn
    2 tsk majsstivelse

    smelt smøret i en tykbundet gryde og svits først kødet til det skifter farve, kom bacon tern og perleløg i gryden og svits dem med i nogle min under omrøring. tilsæt tomaterne, drys med peber og kom oregano og laurbærblade ved. lad det hele snurre under låg i 20 min til kødet er helt mørt.
    bring i mens fløden i kog i en lille kasserolle og tilsæt de let knuste peberkorn. lad dem koge i fløden i 5 min og jævn med lidt majsstivelse. pisk peber/ flødesovsen ud i tomatsovsen. pisk godt for der er risiko for at sovs som denne skiller.



  • #10   11. jan 2012 Har ikke fået lavet madplan til denne uge, så det er bare lidt hvad vi lige har

    Fra fredag er det

    Italiens kylling med pasta og salat
    Indbagt laks med hasselbagte kartofler og salat
    Ristaffel (holde fødselsdag for Oliver)
    Mandag pandekager (Oliver har fødselsdag)
    Bøf lindstrøm med brasede kartofler og salat
    frikadeller med kartofler og flødestuvet spinat og salat
    hamburgerryg med kartofler og kogte gulerødder..


Kommentér på:
Madplan

Annonce