{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.856 visninger | Oprettet:

Mia N
Mia N
Tilmeldt:
21. apr 2008
Følger: 1 Emner: 53 Svar: 55

Bradepandekage (: {{forumTopicSubject}}

Vi skal til fredercia i morgen til fødselsdag, og jeg har lovet at tage en kage med.
Da jeg skal transpotere den så langt, har jeg valgt at lave en bradepandekage smiley
Har i en GOD og BILLIG opskrift smiley ?
(jeg ved godt at der er den classic chokoladekage, men synes bare det bliver lidt kedeligt i længden)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bradepandekage (:
  • #1   8. nov 2008 500 g. sukker
    4 æg
    3 3/4 dl. mælk
    450 g. mel
    4 tsk. vanille
    3 spsk cacao
    4 tsk bagepulver
    300 g. smeltet margarine
    --------------------------------------------------
    Glasur:
    200 g. margarine
    1/2 kop stærk kaffe
    2 1/2 spsk. cacao
    3 tsk. vanille
    100 g. kokosmel
    375 g. flormelis





    Fremgangsmåde :Se ugens Tilbudsaviser - klik her
    Smelt og afkøl margarinen. Æg og sukker piskes godt, til sukkeret er smeltet.
    Alle tørre ingredienser blandes sammen i en anden skål og kommes i skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes den smeltede margarine. Dejen bages i en stor smurt bradepande ved 190 grader i ca. 20-25 min. på nederste rille i ovnen.

    Glasur:
    Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges sammen ved middel varme.

    Den varme glasur smøres på kagen når denne er afkølet.


  • #2   8. nov 2008 Den er rigtig god, har selv lige bagt den


  • #3   8. nov 2008 Kanelkage


    Ingredienser:
    Dej:
    125 g smeltet smør eller margarine
    400 g sukker
    400 g hvedemel
    4 tsk. stødt kanel
    2 tsk. natron
    1/2 l kærnemælk

    Glasur:
    50 g smeltet smør eller margarine
    250 g flormelis
    2 tsk. vanilie
    1 spk. kakao
    4 spk. varm kaffe


    Den smeltede margarine og sukeer røres sammen. Mælken røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Hæld dejen i en bradepande Bag kagen ved 200 C i 30 min. Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
    Bradepande 25x35

    Den er bare mega god, og super nem at lave.. Men giv den lige lidt korter end der stå og prøv så at tjekke den.. har kun lavet den en gang og der synes jeg godt at den kunne havde været ude lidt før..


  • #4   8. nov 2008 Denne her går man aldrig galt af smiley

    Tykmælkskage aka. krydderkage

    Ingredienser:
    • 725 g sukker
    • 1 L. tykmælk eller kærnemælk
    • 760 g mel
    • 5 tsk. natron eller bagepulver
    • 5 tsk. Kanel
    • 200 g smeltet margarine

    Glasur:
    • 100 g smeltet margarine
    • 4 dl flourmelis
    • 1½ tsk. kakao
    • 2 tsk. Vaniliesukker
    • 4 spk. Færdiglavet kold kaffe ell. vand

    Fremgangsmåde:
    Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.

    Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig smiley

    Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS!

    Obs: Den kan nemt fryses og genopvarmes. Den smager stadig skønt.
    Den kan også nemt holde sig en uge uden at fryses, hvis den bare pakkes ind.


Kommentér på:
Bradepandekage (:

Annonce