1.873 visninger
|
Oprettet:
Bradepandekage (: {{forumTopicSubject}}
Vi skal til fredercia i morgen til fødselsdag, og jeg har lovet at tage en kage med.
Da jeg skal transpotere den så langt, har jeg valgt at lave en bradepandekage
Har i en GOD og BILLIG opskrift ?
(jeg ved godt at der er den classic chokoladekage, men synes bare det bliver lidt kedeligt i længden)
jun 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 24 Svar: 185
4 æg
3 3/4 dl. mælk
450 g. mel
4 tsk. vanille
3 spsk cacao
4 tsk bagepulver
300 g. smeltet margarine
--------------------------------------------------
Glasur:
200 g. margarine
1/2 kop stærk kaffe
2 1/2 spsk. cacao
3 tsk. vanille
100 g. kokosmel
375 g. flormelis
Fremgangsmåde :Se ugens Tilbudsaviser - klik her
Smelt og afkøl margarinen. Æg og sukker piskes godt, til sukkeret er smeltet.
Alle tørre ingredienser blandes sammen i en anden skål og kommes i skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes den smeltede margarine. Dejen bages i en stor smurt bradepande ved 190 grader i ca. 20-25 min. på nederste rille i ovnen.
Glasur:
Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges sammen ved middel varme.
Den varme glasur smøres på kagen når denne er afkølet.
jun 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Babyer: 1 Emner: 24 Svar: 185
mar 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Babyer: 2 Emner: 177 Svar: 2.150
Ingredienser:
Dej:
125 g smeltet smør eller margarine
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
1/2 l kærnemælk
Glasur:
50 g smeltet smør eller margarine
250 g flormelis
2 tsk. vanilie
1 spk. kakao
4 spk. varm kaffe
Den smeltede margarine og sukeer røres sammen. Mælken røres i. De øvrige ingredienser tilsættes. Hæld dejen i en bradepande Bag kagen ved 200 C i 30 min. Glasuren røres sammen og smøres på, når kagen er afkølet.
Bradepande 25x35
Den er bare mega god, og super nem at lave.. Men giv den lige lidt korter end der stå og prøv så at tjekke den.. har kun lavet den en gang og der synes jeg godt at den kunne havde været ude lidt før..
apr 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Babyer: 2 Emner: 96 Svar: 850
Tykmælkskage aka. krydderkage
Ingredienser:
• 725 g sukker
• 1 L. tykmælk eller kærnemælk
• 760 g mel
• 5 tsk. natron eller bagepulver
• 5 tsk. Kanel
• 200 g smeltet margarine
Glasur:
• 100 g smeltet margarine
• 4 dl flourmelis
• 1½ tsk. kakao
• 2 tsk. Vaniliesukker
• 4 spk. Færdiglavet kold kaffe ell. vand
Fremgangsmåde:
Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.
Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig
Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS!
Obs: Den kan nemt fryses og genopvarmes. Den smager stadig skønt.
Den kan også nemt holde sig en uge uden at fryses, hvis den bare pakkes ind.
Bradepandekage (: