{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.252 visninger | Oprettet:

Nickie B
Nickie B
Tilmeldt:
22. okt 2013
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Bekymring ved nybagte forældre {{forumTopicSubject}}

Vi er en gruppe på mit studie som er igang med et projekt vedrørende nybagte forældre og hvilke overvejer man særligt har i forbindelse med den by som ens barn kommer til at vokse op i.

Det vil være meget behjælpeligt, hvis i havde lyst til at bruge et par minutter på, at besvare disse spørgsmål:

Hvilke overvejelser har i særligt i forhold til byen?
(Fx. Infrastuktur, miljø, grønneområder, shoppingmuligheder osv.)



Hvad er jeres største bekymringer i forhold til en ny by?



Hvilke krav stiller i til byen i forhold til instutioner og diverse attraktioner?
(Fx. Vuggestue, folke/privatskole, svømmehal osv.)



Vi takker på forhånd for hjælpen og ønsker jer en fortsat god uge.
Vi informere om at det er en anonym undersøgelse og det er derfor kun jeres svar vi vil benytte i vores opgave.

Med venlig hilsen

Nickie, Cecilie og Emilie
3.g studerende på HTX i Aalborg


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bekymring ved nybagte forældre
  • Quist B
    Quist B Tilmeldt:
    sep 2013

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
    #1   22. okt 2013 Som studerende på HTX må i have en smule teknisk forståelse, tror i ikke i ville få en del mere ud af at lave en hjemmeside hvor folk kan gå ind og svare på siden, frem for at skulle hoppe frem og tilbage mellem div. fora på nettet, facebook grupper osv. for at læse folks svar, når i stedet blot kunne smide et link og få tilsendt svarene til jeres mail i stedet?

    Blot en tanke, da jeg tror i ville kunne få en del flere besvarelser ud af overstående fremgangs måde. Uden at kunne hjælpe jer præcist med hvor i finder disse sider, så ved jeg der findes en hel del gratis sider der ude som giver mulighed for overstående.


    Hvilke overvejelser har i særligt i forhold til byen?
    (Fx. Infrastuktur, miljø, grønneområder, shoppingmuligheder osv.)
    Der er mange ting der spiller ind når man vælger by, først og fremmest var det huset der overhovedet fik os til at kigge på byen vi endte op i, i første omgang. Og efterfølgende så holdte vi byen op mod nogle af de andre byer vi havde kig på og der vandt denne her over de andre på Hus priser, den korte afstand til motorvej og et dejligt natur skønt område.


    Hvad er jeres største bekymringer i forhold til en ny by?
    Udviklingen, kort og godt - En by kan være ihh og åhh så dejlig og perfekt nu, men hvad hvis udviklingen vender til den negative side? Folk flygter fra byen = huspriserne daler, skolerne lukker og asyl centerne flytter ind. Hvis udviklingen vender tommelfingeren op ad i stedet, står man pludselig med et højhus til nabo, en Fakta der udkonkurrere daglig brugsen og et postbud man ikke kender fornavnet på

    Hvilke krav stiller i til byen i forhold til instutioner og diverse attraktioner?
    (Fx. Vuggestue, folke/privatskole, svømmehal osv.)
    Dagpleje, kort afstand til aktiviteter og skole, indkøbs muligheder, samt et aktivt byliv hvor man kender hinanden og børnene kan lege på villa vejene.


  • #3   22. okt 2013 Selvom man er fra htx er det ikke ensbetydende med at man har KIT på skoleskemaet (kommunikation og it) og at man kan finde ud af at lave hjemmesider - det er jo mest naturvidenskabelige linjer på htx. (Hilsen en gammel htx'er)

    Vi flyttede til vores nuværende by/hus - da det var billigere end vores lille lejlighed inde i byen, og større. Samt vi havde et højt ønske om at komme i et fritliggende hud. Så vi kan larme som vi har lyst. smiley
    Vi bor på "landet" i hobbylandbrug med 15 min kørsel ind til nærmeste store by. Det er en meget lille by, med en lille skole, dp'er, forsamlingshus og så en god skat villa huse, række huse og os i hobbylandbruget.
    Vi flyttede for at få mere plads, have, naturskønneområder, for at få familien tæt på og fordi det i sidste ende gav os mere for vores penge.

    Bekymringer pt er: at holstebromotorvejen er ved at blive lavet, og der er en eller anden sinke af et byrådsmedlem som synes at der skal komme en afkørsel, som så åbenbart skal ligge lige op og ned af de her små hobbylandbrug.
    Så jeg er meget bange for at en sådan afkørsel bogstaveligtalt vil splitte byen i to, få folk til at flytte, så lukker vores skole også - og tilsidst vil byen dø. En stor vej vil også tage meget af de grønne områder som byen er "kendt" for.

    Krav : et venligt og roligt nærmiljø, hvor man ikke er bange for at lade ens børn gå rundt. Dp-bh pladser tæt på er et must.
    Håber i kan bruge besvarelsen smiley


  • Quist B
    Quist B Tilmeldt:
    sep 2013

    Følger: 1 Emner: 5 Svar: 148
    #4   22. okt 2013 Kezia, er ikke så meget inde i hvad man kan på Htx, men husker fra min tid på Tech College at der var der alle It nørderne gik smiley

    Men mente nu heller ikke de skulle strikke en hjemmeside sammen fra bunden, men at de kunne lave et online spørge skema, der ligger som sagt en masse gratis sider derude på nettet som strikker sådan et skema sammen til dig på ingen tid, og uden større kendskab end lidt almindelig engelsk.


  • Nickie B
    Nickie B Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #6   28. okt 2013 Mange tak for hjælpen alle sammen! smiley
    I har nogle rigtig gode pointer med, som vi vil have stor gavn af i vores projekt.

    Fortsat god uge til jer alle.

    Hilsen Nickie, Emilie og Cecilie


Kommentér på:
Bekymring ved nybagte forældre

Annonce