{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.248 visninger | Oprettet:

update på lækkende fostervand i 20.uge {{forumTopicSubject}}

Så kommer der lige en update fra mig.
Jeg skulle jo have været til undersøgelser på tirsdag, for at klargøre hvorfra mit lækkende fostervand kom. I går aftes "tissede" jeg fostervand da jeg rejste mig fra sengen, og vi ringede derfor til fødegangen som bad mig komme ind.. Min livmoderhals var fin og babydrengen havde stadig godt med fostervand og var meget aktiv.. Jeg blev podet oppe i... og denne gang var testen også positiv for fostervand. Jeg bliver så indlagt og der kommer en specialist som skal tilse mig. Han mener så det er den yderste fosterhinde der er bristet, hvilket ikke betyder noget overhovedet, men jeg skal holde mig helt i ro, og må ikke løfte på noget over 3 kg, og skal skånes så meget som muligt fra fysisk aktivitet. Jeg var indlagt natten over og blev testet flere gange, og til sidst var prøverne for lækkende fostervand negative.
Nu er vi så hjemme igen, og er da blevet en forklaring rigere, og lækker ikke mere.. Så det var jo dejligt, trods alt.. Nu skal jeg så bare have afgjort med mig selv om jeg vil sygemeldes fra arbejde eller om jeg vil prøve at starte op når ferien er slut..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  update på lækkende fostervand i 20.uge
  • #1   23. jul 2011 eftersom du er blevet rådet til at ligge stille ville jeg nok blive sygemældt for en sikkerheds skyld.. men rart for jer i endelig har svar og alt ser fint ud

  • #2   23. jul 2011 synes du skal vælge en sygemedlding, der er er ingen grund til at udsætte sig selv for noget der kan undgåes, jeg skulle os selv spille kong gulerod på arbejde og løftede selv de ting jeg skulle bruge fordi vi havde nogel vældigt dovne mænd ansatte og med det resultat at jeg blødte når jeg kom hjem, da jeg så gik hjemme var jeg træt af at se på vores sprit nye seng stå udsamlet i måned ud og måned ind så jeg besluttede mig for at samle skidtet med resultat af at jeg om natten kunne stå op til at min moderkage rev sig løs og en voldsom blødning og babu ind på sygehuset.

  • #4   23. jul 2011 Nu har jeg jo ikke et voldsomt aktivt arbejde hvis det planlægges rigtigt, og hvis der ikke er mere i det, end det der nu var, så tror jeg nok det går, om ikke andet, så med en deltidssygemelding..
    Men det er nok også fordi jeg elsker mit arbejde og ved jeg får svært ved at undvære både det og mine kolleger..
    Men det må jo være lægen og mig selv der afgør hvad og hvordan, sommerferien vare jo lige en måneds-tid endnu..
    Men indtil videre ser jeg i hvert fald tiden an..


  • #5   23. jul 2011 sorry to say men det er dit ufødte barn du sætter på spil der..
    jeg havde godt nok taget imod lægens råd og sygemeldt mig resten af graviditeten og så undskyld mit franske skidt hul i kollegaer og job.. Hvem siger det er denne ene gang du får lov til at prøve og være gravid ???
    Undskyld de lidt hårde ord men håber du træffer det valg der hedder at blive sygemeldt og passe på dit barn og dig selv...


  • #6   23. jul 2011 Jeg har ikke fået en sygemelding af lægen, kun opfordring til så meget ro som muligt indtil de har tjekket hinderne igen. Så jeg ser ingen grund til at male fanden på væggen.
    jeg får vel besked på om jeg skal sygemeldes eller ej når jeg kommer derind igen, men det tænker jeg da at jeg skal, sådan lød det i hvert fald på jordemoderen..


  • #7   24. jul 2011 Puhh ha sikke noget.. men det er da rart at der nu er klarhed over hvad der var galt.. hvis jeg var dig ville jeg da nok blive sygemeldt nu du skal holde dig i ro.. smiley

Kommentér på:
update på lækkende fostervand i 20.uge

Annonce