1.741 visninger
|
Oprettet:
Camilla <3 Kasper & Kia <3
Tilmeldt:
5. apr 2009 Følger: 16 Følgere: 14 Babyer: 2 Emner: 102 Svar: 426
Tilmeldt:
5. apr 2009 Følger: 16 Følgere: 14 Babyer: 2 Emner: 102 Svar: 426
opstart med mos/ grød... {{forumTopicSubject}}
Kasper er begyndt at få lidt frugmos sammen med sin nat flaske. Han får ca 6 flasker nan 2. med 165-200 ml. en flaske vand i løbet af dagen og så mos..
jeg vil trappe stille over til hans kal have mos til middag og så grød til natten.. han sover i mellem 8-10 timer hver nat.
hvordan gør i??
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
De får en portion enten til frokost eller til aften. Fra idag (eller i morgen) begynder vi med en omgang kartoffel/grønsagsmos til aften og så grød til frokost.
apr 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 2 Emner: 13 Svar: 418
apr 2009
Følger: 16 Følgere: 14 Babyer: 2 Emner: 102 Svar: 426
apr 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 2 Emner: 13 Svar: 418
Han har lige fået grød for første gang idag. Der røg minimalt indenbords, men så er vi da startet.. miine erfaringer fra nr et siger mig dog, at det ingen indflydelse har på nattesøvnen... nu må vi se.. marius har været anderledes på så mange punkter, så måske også her:-)
apr 2009
Følger: 16 Følgere: 14 Babyer: 2 Emner: 102 Svar: 426
nov 2008
Følger: 6 Følgere: 6 Babyer: 2 Emner: 35 Svar: 381
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
nov 2008
Følger: 6 Følgere: 6 Babyer: 2 Emner: 35 Svar: 381
Han bliver 4 mdr den 15, men er født 5 uger for tidligt..
dec 2008
Følger: 8 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 67 Svar: 457
mar 2008
Følger: 14 Følgere: 13 Babyer: 1 Emner: 72 Svar: 3.459
jeg har ikke givet vælling
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
mar 2008
Følger: 14 Følgere: 13 Babyer: 1 Emner: 72 Svar: 3.459
Så når det er så lidt hun får det, skader det ikke..
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
Hvad er gluten/cøliaki
Gluten defineres som en proteinfraktion fra hvede, byg, rug og havre.
Læs mere om glutenintolerans og cøliaki i Fødevarestyrelsens folder ”Cøliaki og mad uden gluten” - eller på Allergihjemmesiden
Gluten findes ikke i majs, ris, hirse og boghvede, hvilket er hvad Sundhedsstyrrelsen anbefaler børn indtil 6 mdr.
Det kan bl.a. læses her på side 21
http://www.sst.dk/publ/Publ2009/CFF/boern/mad_2009.pdf
SP udleverer en pjece fra mejeriforeningen, som også beskriver glutenfri kost
Se den her og læs side 11
(link fjernet)
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/levnedsmiddelallergi.htm
Informerer sp ikke om det der hvor I bor???
apr 2008
Følger: 17 Følgere: 16 Babyer: 2 Emner: 41 Svar: 384
apr 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 2 Emner: 13 Svar: 418
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
apr 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 2 Emner: 13 Svar: 418
apr 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 144 Svar: 1.405
og de må ikke få hvede, havre, byg, rug. osv hvor der er gluten i før de er 6 mdr da det er alt for hårdt for mavsen...
jeg vil så også fraråde grød med skummemælkspulver i (det er der i nogle af de der pulvergrøde) da de kan reagere allergisk på det, hvilket min lille pige gjorde... så vi måtte have fat i noget uden mælk og det er bare lykken det glider gangske fint ned... når hun skal op og have større portioner vil jeg lave det selv af rismel, majsmel eller hirseflager... men det er der tid nok til endnu da vi kun lige er ved starte stille og roligt op
mar 2008
Følger: 14 Følgere: 13 Babyer: 1 Emner: 72 Svar: 3.459
apr 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 144 Svar: 1.405
og så ville min kusine ikke kun spise noget som helst da hun absolut IKKE kan tåle gluten... så nej der er ikke gluten i Ris, Majs og hirse....
som du også kan se på de links som Louise har lagt ind.
apr 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 144 Svar: 1.405
Ris, boghvedegryn, majsgryn, hirseflager, sagogryn, sesamfrø, birkes, solsikkekerner, græskarkerner, loppefrøskaller, hørfrø, kokosmel.
taget fra en hjemmeside for fødevareallergi....
http://www.foedevareallergi.dk/Fakta_om_foedevareallergi/Coliaki_overfoelsomhed_over_for_gluten/Hvor_findes_gluten/forside.htm
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
Det der gør stilken stiv, som du skriver er dels cellevæggen i cellerne og valkuolen, som skaber et tryk, kaldet saftspændingen.
Har du læst de link jeg har lagt ind her??? Der er IKKE gluten i i alle melsorter...
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
mar 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 466
For din datters skyld synes jeg du skulle tage at læse dem så du kan se at det ikke bare er noget vi sidder og finder på...
opstart med mos/ grød...
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside