1.284 visninger
|
Oprettet:
kom med din bedste slanke opskrift. {{forumTopicSubject}}
hilken ret synes du bare er super lækker når du er på kur :o) mangler lidt inspiration :o)
feb 2011
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 2 Emner: 29 Svar: 74
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
wormad, med spiskål,spinat m.m
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
9 boller
½ l vand
1/4 pk. gær
1 tsk salt
......3 spsk hørfrøolie
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl havreklid
speltmel til det er klistret
Gæren opløses i vandet, alle øvrige ingredienser blandes i. Æltes med en ske da dejen ikke skal være så fast men klistret. Lad det hæve i køleskabet natten over.
Bollerne klattes ud på en bageplade og bages ved 180 grader varmluft ca. 30 min.
Jeg laver altid mindst 4 gange denne opskrift det passer med en pk. gær :o) Der bliver helt sikkert flere end det opskriften ser.
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
500 gr. blomkål i buketter
200 gr. kartofler i skiver
salt & peber
100 gr gulerod
10 gr smør eller Kærgården
1 spsk. maizenamel
3 spsk. fløde (13%)
2 æg
rasp
Kog blomkål og kartofler møre i vand med salt og purer dem. Riv guleroden groft og sauter den i lidt smør. Bland den i pureen. Pisk maizenamel sammen med fløden og tilsæt æggene. Bland det i pureen og smag til med salt og peber. Fyld massen i et smurt, ovnfast fad og drys med lidt rasp. Gratinen bages i 50-60 min. ved 200 grader.
Server med en skål blandet salat.
En dejlig opskrift, velbekomme
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
Body Shape System – Former din krop og fjerner cellulitis! Klik her
Ingredienser til sommergryde:
200 gram kartofler
200 gulerødder
200 gram grønne bønner
200 gram ærter
2 dl. vand
6 dl. minimælk
20 gram blødt smør eller margarine
2 spsk. hvedemel
1 tsk. groft salt
peber
3 spsk. hakket persille
Sådan laver du sommergryde:
Skær grøntsagerne i små tern. Kom derefter kartofler, gulerødder og bønner i kogende vand, og kog dem ca. 5 min. Tilsæt ærter og mælk.
Rør smør og mel sammen til en smørbolle, og tilsæt den til grøntsagsblandingen. Kog stuvningen godt igennem. Smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes persillen og koges med i 1-2 minutter
Husk at persille, der kun lige varmes op, må ikke genopvarmes pga. nitrit, men nitritten ødelægges ved kogning i minimum 1 minut.
Brug sommergryden som tilbehør til hjemmelavede frikadeller, eller hakkebøf.
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Emner: 203 Svar: 2.935
680 gr hakket magert oksekød
500 gr løg
700 gr Aubergine
500 gr Græsk yoghurt 10 %
2 dåser hakkede tomater
salt og peber, hvidløg, balsamin eddike, persille
Svits oksekød og løg i lidt balsamico eddikke.
Tilsæt de hakkede tomater, salt peber og hvidløg og lad det småkoge i 10 minutter.
Auberginerne skæres i tynde skiver og brunes på en tør pande.
Læg i et ovnfast fad skiftevis tomatsovsen og auberginerne.
Smag youghurten til med salt, peber og hvidløg og læg det ovenpå retten. Skal have 30 min i ovn ved 200 grader.
Pynt evt. Med persille.
Der er nok til 4 personer.
En dejlig opskrift, velbekomme
kom med din bedste slanke opskrift.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside