{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.999 visninger | Oprettet:

Tvillinge/søskendevogn (: Hjælp udstyr {{forumTopicSubject}}

Hej BG smiley

Vi venter som sagt nr. 2, sidst november/ start december, og der vil være 15-16 måneder mellem vores børn så (: Vi har en Emmaljunga Big Star Supreme, som vi vil bruge til nr. 2 her hjemme, og vi vil så købe en anden som Agnes kan have med i DP (hvilket vi også ville alligvel)

Men vi skal have en klapvogn til Agnes til når vi skal på tur, men vi har så valgt at vi lige så godt kan købe en søskende/tvillingevogn i stedet, allerede (: Og vi har så set på denne her:

http://www.barnevognshuset.dk/product/abc-design-zoom-beige-433/

Så ville hører om nogle af jer havde den? Agnes ville så sidde i stolen, og den lille skulle så ligge i liften, indtil han/hun kan sidde selv, syntes bare den virker genial:) Men vil gerne hører om der er nogen er jer der har erfaring med den? eller kender nogen der har? Om den er god at kører med osv.?? Eller om i kender nogle butikker i nordjylland som har dem hjemme, da jeg kun kan finde den på nettet??

Eller har i nogle alternativer, så matcher den? Jeg har set den fra Peg Perego, men der er ikke lift til, så syntes ikke den er ideel smiley

Håber på hjælp, smiley

Knus Marie, ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tvillinge/søskendevogn (: Hjælp udstyr
Kommentér på:
Tvillinge/søskendevogn (: Hjælp udstyr

Annonce