846 visninger
|
Oprettet:
Hjælp til mad :) {{forumTopicSubject}}
Ja puha, er slet ikke vant til at lave mad, så har lige 2 spørgsmål
Når der står man skal putte 4dl bouillon, jamen hvad er 4dl? For en bouillon er jo en "terning, så den kan man da ikke måle op i dl
Den anden ting er, hvordan er det man laver en jævning? Altså ved man skal bruge vand og mel, men hvordan skal den være? Skal den blive tyk eller?
Det er til millionbøf og kartoffelmos, hvor opskriften vidst skulle være til 4 personer
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
meljævning er bare mel med vand i - det skal være tyktflydende - lidt tykkere end shampoo/lotion konsistens men ikke som dej..... det skal røres i lidt ad gangen og gryderetten skal koge op ind i mellem ellers risikere du at det bliver for tykt
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
aug 2010
Følger: 1 Emner: 113 Svar: 259
Det var en stor hjælp, hihi.
Fint, så det er kun en terning man skal bruge?
mar 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 147 Svar: 4.699
aug 2010
Følger: 1 Emner: 113 Svar: 259
jul 2008
Følger: 42 Følgere: 41 Babyer: 2 Emner: 492 Svar: 7.897
aug 2010
Følger: 1 Emner: 113 Svar: 259
Hjælp til mad :)