Hjælp til fondant kager {{forumTopicSubject}}
Jeg skal i gang med at lave noget pynt af fondant til lagkagen til barnedåben her den 23.
så jeg tænkte på om kan kan ligge det på kagen dagen før og sætte kagen i køleskabet? .
bliver den ikk træls og hård at skærer i hvis den kommer i køleskabet? , sådan at pyntet bare går i mange stykker når man skærer i det, eller hvordan bliver det? ,
Jeg vil jo helst at det ikk går i mange stykker når man går i gang med at skærer i kagen, det synes jeg er pænest (: ,
det skal lige siges at det kun er pyntet der er lavet af fondant,. lagkagen bliver med chokolade overtræk (hvis chokolade) , så tænkte os på om der evt er nogen der ved hvordan man får det til at hænge ordenlig på kagen, da den er lavet . ? , er det nok bare at sætte pynten fast med glasur?
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
og ja du kan sætte den fast med glasur , men du kan jo også bruge chokolade
jan 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 1 Emner: 84 Svar: 365
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
Hjælp til fondant kager