{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nyuddannet og sygemeldt :(
  • #2   26. apr 2011 jeg fik en diskusprolaps i december da jeg var på arbejde (som elev) og der bliver skrevet arbejdsskade på det. jeg går til fys 2 gange om ugen og det går fint, men på arbejde må jeg endelig kun sidde og lave opgaver eller hjælpe med lette ting. (er social og sundhedshjælper)
    da jeg så er på skole i 5 uger og forbereder mig til eksamen går det hele fint og føler mig klar til at starte som fuldtidsaftenvagt fra jeg er uddannet.
    da jeg så har gjort det i nogle uger, begynder jeg at tage mere og mere smertestillende igen (var jeg trappet lidt ud af i skoleperioden) jeg skal så til sådan en undersøgelse som fyssen laver en gang imellem og han var ved at tabe munden over hvor stor en forværring der var kommet på en måned, så han bad mig bestille tid ved lægen så jeg kunne blive sygemeldt og så bestilte han tid til ryg specialist.
    så da jeg var ved lægen i dag sagde han det samme som fyssen og bad mig køre på arbejde og sygemelde mig på ubestemt tid smiley

    jeg er bare så ked af det, for jeg elsker mit arbejde.


  • #3   26. apr 2011 se om fysen ikke har nogen ryghold du kan gå til, så kan styrke din ryg...

  • #4   26. apr 2011 Jo det mener min fys også jeg skal. Men ved bare ikke hvad ?

  • #5   26. apr 2011 Jeg havde tænkt lidt på stadig at være på plejehjem men måske som nattevagt? For det er jo ikke så fysisk hårdt som dag og aftenvagt.

Kommentér på:
nyuddannet og sygemeldt :(

Annonce