1.904 visninger
|
Oprettet:
hjælp fondant {{forumTopicSubject}}
Hej alle tøser..
Ja jeg har nu også kastet mig lidt ud i det kagesjov..;) men er stadig på meget begynderstadiet..hihi..:) Jeg har købt sådan noget købe fondant har lavet 4 kager nu, men det er som om min fondant smelter når den bliver lagt på og har lagt der lidt, ja den smelter simpelthen og skiller ad og glider ned af siderne, hvad gør jeg forkert?? hjælp;)
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
jul 2011
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 1 Emner: 6 Svar: 18
Knus fra Rikke
nov 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 45 Svar: 362
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
nov 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 45 Svar: 362
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
der er MANGE forskellige opskrifter men nogen af mine yndlings er dem her:
Uden æg (nem og lige til)
100gram smør og 100gram flormelis.
1. Bland det hele med en elpisker og så kan du evt tilsætte 2 spsk kakao hvis du vil ha den mørk
Smørcreme med æg
300 g smør, 600 g flormelis og ca ½ past. æggeblomme og så får maskinen lov at lave arbejdet, pisker det ca 10 min ved fuld skrald, så bliver den helt hvid, og luftig og har næsten ingen smag.
Hvis man ønsker smag kan man bruge feks:
Lidt fintreven citron skal.
2-3 spsk ren kakao.
Jeg bruger os gerne en nutellacrem-men der er masser af opskrifter på nettet hvis det er.
nov 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 45 Svar: 362
feb 2010
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 148 Svar: 746
hjælp fondant