2.230 visninger
|
Oprettet:
Boller i karry - hjælp {{forumTopicSubject}}
Kom med en idiotsikker opskrift!
Nu har jeg stået og lavet boller i karry, det smager af LORT - og det er ikke første gang det gør det.
Jeg har prøvet 2 forskellige opskrifte, den ene er fra god mad, let at lave ... og den anden er min mors, som jeg har stået og lavet mens hun har kigget på, og der smagte det skønt, men når jeg står der selv ....suk
Jeg ELSKER boller i karry, så hjælp!
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 22 Svar: 477
Men laver du bollerne selv ?
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 231 Svar: 1.263
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 10 Svar: 120
Så smelter jeg margarine i en gryde, og kommer så mel i, indtil det er en "melklump", og så tilsætter jeg karry blandingen, og pisker det op, og så tilsætter jeg vandet fra bollerne, indtil sovsen har den konsistens der er ønsket, og smager til med salt.. Bliver sovsen for tynd, blander jeg det op med meljævning..
Smager super.. vi får det rigtigt TIT herhjemme, da VI BEGGE ELSKER boller i karry..
mar 2008
Følger: 9 Følgere: 8 Emner: 10 Svar: 120
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
S&D - Ja, jeg laver kødbollerne selv - og bruger vandet derfra.
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
jun 2009
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 100 Svar: 394
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 22 Svar: 477
Du laver en frikadellefars UDEN løg
Får en ordenlig stor gryde op at koge godt med vand samt salt i - du former bollerne og kommer dem i til de svømmer op til toppen så er de færdige
Derefter sier du vandet over i en skål eller noget til senere brug.
Så kommer du en god klat magarine i en stor gryde, når det er smeltet kommer du ca. 4-5 tsk. fulde karry i, svitser det i nogle sekunder - så kommer du mel i magarinen til den er dejagtig - lader det boble lidt og hælder derefter vandet fra bollerne i ! Det bedste er hvis du har enten nogle fryse grøntsager med brocoli i eller en hel brocoli og kan bruge lidt af vandet derfra og komme i.... Smag til med salt og hvis der mangler lidt karry kan du komme noget varmt vand i en kop og noget karry i rør det op og kom i din sovs
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
Tania - opskriften jeg har brugt i dag er med æble og løg, så har både prøvet med og uden
S&D - den lyder ikke meget anderledes end den jeg plejer at lave
udover at jeg plejer at bruge løg i kødbollerne.
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 22 Svar: 477
apr 2008
Følger: 4 Følgere: 3 Emner: 121 Svar: 550
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
Min er fra urtekram, kan jeg se.
Tania - har også tænkt mig at prøve med en svinebouillon i morgen har stadig kødbollerne, så prøver igen i morgen.
okt 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Emner: 22 Svar: 477
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
maj 2009
Følger: 1 Emner: 57 Svar: 1.096
Har lige lavet sovsen, og den er fandme blevet god! - det eneste jeg har gjort, som jeg ikke plejer at gøre er at bruge en bouilion terning, fordi jeg ikke havde vand fra kødbollerne som blev lavet igår, så det gør jeg bare næste gang også - mums jeg skal leve at boller i karry nu!
Boller i karry - hjælp