{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
948 visninger | Oprettet:

Jeg skal vist til neurolog {{forumTopicSubject}}

Ja jeg gik jo til kiropraktor fordi jeg følte at der sad noget forkert og efter 4 gange hvor hun havde rettet mig og jeg stadig følte at der var noget begyndte hun at spørge ind til om der var andre symptomer,
Det blev så til at jeg havde;
- Hovedepine der sad i baghovedet og når jeg fik bliver jeg meget tørstig og begynder at svede og intet smertestillende tar det og lige pludselig forsvinder det igen.
- Har nedsat følelse i højre side af kroppen
- Har indimellem dobbelt syn på højre øje
- Har trykkende imod øre og øje i højre side indimellen
- Det spændender altid op i baghovedet i højre side og ned i ryggen
og sidste ting er at jeg ikke har så godt greb i højre hånd og tit taber jeg ting.

Jeg håber godt ok ikke at det er noget og at det bare er fra de´ngang jeg havde en voldig kæreste der smed mig og jeg landede på højre side af mit hovede, så jeg håber bare at det er fordi har har forskubbet sig.
Jeg har fået taget røgnten billeder og der var ingenting at se.
Nogen der har prøvet at være til neurolog?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg skal vist til neurolog
  • #1   10. sep 2011 min kæreste har været det hele igennem neurolog ryg specialist, hovedpineklinik speciallæger i dit og dat mr scanning og jeg kan snarrt ikke huske hvad pga samme symptomer som dig (ca) og de har stadig intet fundet. Han har kronisk hovedpine, ryg nak og lænne smerter, føleforstyrrelser snurren i hænder arme og forskelige steder på hovet nogle dage. Ja og sovende arme fingre... svimmelhed og kvalme til tider. Men de kan intet finde. Håber de finder ud af hvad der er galt med dig..

  • #2   10. sep 2011 Næh ikke endnu... lyder sørme ikke rart med alle de symptomer du har.. :o( Håber ikke der er noget alvorligt galt med dig...

    Jeg har også selv gennem flere måneder nu haft ondt i nakken som trækker ned i skuldre og ryg. Vanvittig ondt i nakken, føler der sidder noget i klemme, ondt i hovedet, migræne, svimmelhed og ualmindelig træthed.
    Det er ikke til at holde ud. Nu prøver jeg akupunktur og hvis ikke det hjælper vil jeg også prøve kiropraktor i håb om det hjælper.


  • #3   11. sep 2011 Du skal tage til lægen og få en henvisning til (neurolog) en neurofysiologisk afd. Der kan undersøge dig, da jeg tror der er noget galt. Jeg har 2 ting i tankerne, så afsted med dig. Det jeg tænker på er ikke noget farligt. Jeg skriver ikke hvad det er da jeg jo ikke kan stille en dianose over nettet..

  • #4   11. sep 2011 Jeg er også træt altid og sover også gerne 1½ til 3 timer om formiddagen for at kunne hænge sammen.
    Min kiropraktor har skrevet til min læge og har en tid i næste uge ved min egen læge.


Kommentér på:
Jeg skal vist til neurolog

Annonce