{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forslag?? Mad
  • #1   9. okt 2008 Fyldt mørbrad, mørbrad gryde eller kalkun med pesto og bacon omkring.. Smager bare rigtig godt med flødekartofler og salat til..

  • #2   9. okt 2008 Hvordan laver du kalkunen?

  • #3   9. okt 2008 Først så bruner jeg dem på panden, og lader dem derefter køle lidt af.. Man kan enten bare smørre den ind i pesto eller som jeg også gør tit skærer en rille ned i gennem kødet ( ikke helt igennem) der putter jeg så pesto og soltørrede tomater i og så bacom omkring.. holdes sammen med tandstikker..

    Og så ind i ovnen i 40 min på 180 - 200 grader.. put noget sølvpapir over så de ikke bliver sorte..


  • #4   9. okt 2008 Hvad med sådan noget wok halløj?
    Så har jeg en god ide smiley


  • #5   9. okt 2008 Hjemmelavet fiskefiletter... mums. (panerede rødspætter) med kartofler og persillesauce/hollandaise

  • #6   9. okt 2008 Eller også bare farsbrød med flødekartofler, og en lækker salat til?? =)

  • #7   9. okt 2008 Ikke wok det er absolut hade mad herhjemme smiley

    Fik panerede skrupper mandag hos min mor smiley

    Ellers nogle gode forslag?


  • #8   9. okt 2008 Ej hvor sidder jeg bare og bliver sulten!

  • #9   9. okt 2008 Orange kylling/ Kalkun er altid et hit her, alle har været total vilde med det.

  • #10   9. okt 2008 kylling i cola... med ris... favorit i min plejefamilie...

  • #11   9. okt 2008 Hehe, wok kan ikke være hade mad.. smiley
    Smager goodt smiley
    Øhm, lasagne?


  • #12   9. okt 2008 Vil foreslå dig denne gruppe;O)

    http://www.babygalleri.dk/grupper/kogebogen


  • #13   9. okt 2008 Jamen du kan da lave indbagt kylling, med salat og rostig (staves)

    Eller kyllingefilere hvor du skære en rille i pytter f.eks. pikantost i og ruller bacon om og så i ovnen ved 200 grader i 20-30 min. og så kan du jo servere bagekartofler, salat, flødekartofler eller andet til.. Super nemt og billigt.



  • #14   9. okt 2008 Mmmm ja man bliver helt sulten er også glad for at maden er lavet til i aften så skal det bare i ovnen når kæresten kommer så kan vi spiser smiley

    Orange kylling??

    Kylling i cola synes jeg mange taler om jeg har bare aldrig fået det. Er det nemt at lave?


  • Pernille N
    Pernille N Tilmeldt:
    jul 2008

    Følger: 1 Emner: 18 Svar: 76
    #15   9. okt 2008 pernille christensen
    ih go ide, har du en go opskrift på noget wok smiley ??


  • #16   9. okt 2008 varmrøget laks med kartofler og flødespinat - smager godt er meget nemt at lave og er rigtig far-mad

  • #17   9. okt 2008 Orange kylling:

    Kylling eller kalkun bryst
    Minimajs, løg, champion, gulerødder.
    Appelsiner eller appelsinjuice
    Ris eller kartofler
    Boullion
    karry
    salt og peber

    Skær gulerødderne i stave og championer i havle, alt efter størrelse, løg i ringe, minimajs kan man lige skære over 1 gang.
    Man bruner kyllingen på panden med salt og peber. kom grøsagener på panden i ca 5 min.

    kom det hele i et stort ildfast fad, sammen med frisk presset appelsiner eller appelsinjuice, tilsæt noget boullion og karry i juicen.

    Det skal have ca 40 min i ovenen alt efter hvor stor kødet er.

    Sauce: si juicen fra og kom det i gryde, tilsæt fløde, evt ekstra juice og boullion, ønskes den tykkere så kom meljævning i.

    Serveres med Ris eller kartofler.

    Håber det er forståeligt nok:o) Smager ihvertfald hammer godt:O)


  • #18   9. okt 2008 Har fået det fisk jeg skal have i den her uge smiley

    Men har overvejet laks på franskbrød bare som hygge forret


  • #19   9. okt 2008 Uhhh Mexi crepes;o)

    Og så kan man lave det klar i god tid - så man kan nyde at have gæster!


  • #20   9. okt 2008 Mexi crepes??

    Tror orange kylling minder for meget om det fad mad vi skal have idag


  • #21   9. okt 2008 den er også i min grupp - men du får den da lige her;O)

    Mexi crepes (ca 12 stk):

    2 hakkede løg
    400 g hakket oksekød
    4 spsk tacosauce
    1 ps tacopulver
    2 dl creme fraiche
    revet ost

    løg og kød brunes i olie, kom tacopulver og sauce i smag til med salt og peber - lad det køle lidt, mens du bager 12 usødede pandekager.
    Kom creme fraichen i kødsaucen.

    Kom 1-2 spsk kødsauce i en pandekagen buk siderne ind og rul pandekagen sammen (ligner lidt en lang forårsrulle).
    Lægges tæt i et ildfast fad. drys ost på.
    Sætte i ovnen ved 180 grader i ca 15 - 20 min. til pandekagerne er varme og osten er smeltet.

    Serveres med tacosauce og evt grøn chili (fra dåse)

    Beregn 3-4 pr person.

    Velbekomme.

    Fryseegnet og god til en tur i sommerhuset eller lign.


  • #22   9. okt 2008 Vær lige søde og smut ind i min gruppe og læg alle de der lækre opskrifter tøser;O)

  • #23   9. okt 2008 Gitte: Det er hermed gjort:o)

  • #24   9. okt 2008 Jeg forsøger at tage alle de opskrifter der bliver skrevet herinde og skrive dem ned og gemme dem som en bg kogebog smiley

    Så kom endelig med en masse lækre nemme retter. Vi gider jo ikke stå flere timer i køkkenet med baby men skal jo have mad smiley


  • #25   9. okt 2008 Pernille N

    Jep, det kan du tro jeg har smiley
    Endda noget jeg selv har mikset sammen smiley
    Det smager herre godt smiley og manden er endda også vild med det smiley

    Ingredienser:
    Kyllingetern (eller andet kød efter eget ønske)
    Ris
    Karry
    Gurgemeje (for farve)
    Porre
    Minimajs
    Champignon (enten på glas eller friske)
    Bambusskud på dåse
    Peberfrugt
    Løg
    Hvidløg
    Evt frisk chili (hvis man er til det stærke)
    Evt sur/sød sauce til at komme oven på.

    Kog risene, efter antal ønsket portioner.
    Imens risene koger steges kyllingeternene i wokken i olie, tilsæt krydderi efter eget ønske.
    - Skær grøntsagerne ud i den størrelse og i de former man nu selv ønsker.
    Når kyllingerne er stegt tages de af wokken.
    Sauter nu grøntsagerne i wokken i en smugle olie.
    Start med løgene, samt hvidløgene, og evt chili. Når de har fået nok tages de af.
    Sauter derefter porre, peberfrugt, champignon, bambusskud og minimajs.

    Når risene er færdikogt, kommes de i en si så alt vandet kan løbe fra!
    Derefter kommes risene i wokken med lidt olie, så de kan blive stegt.
    Tilsæt karry efter smag og gurgemeje efter farveønske smiley
    Tilsæt nu kødet og alle grøntsagerne og varm retten igennem og server det evt med sur/sød sauce smiley

    Det ser rigtig indbydende ud pga. alle farverne fra grøntsagerne samt de gule ris smiley
    Bon appetit smiley


  • #26   9. okt 2008 det er det min gruyppe er til - kom så derind tøser;O)

  • #27   10. okt 2008 Hvis farmand kommer og spiser sætter han sikkert pris på mandemad.

    et par hakkebøffer med løg og brun sovs så er den hjemme! (der behøves ikke være grøntsager til efter de fleste mænds mening, slet ikke farmand-alder)


  • #28   10. okt 2008 Hehe sjovt som i generalisere mandemad som værende fed og usund hehe

    Min far sætter pris på rigtig god mad og er selv en mesterkok derfor det er vigtigt at maden er god smiley Købte en hvidløgsroast og så skal vi have de der pommes lousianna eller hvad de hedder, friske bønner og bearnaise...


  • #29   10. okt 2008 Ved ikke helt hvad hvidløgsroast er, men det lyder helt bestemt rigtig godt.
    Nej generaliserer dem ikke som fede og usunde, vi buler lige så meget som mændende hvis ikke mere. De kan bare godt lide det man kalder god mad om det så er sundt elelr usundt. De går ikke så meget op i om det er sundt som vi gør, de nyder livet lidt mere og tager den med ro.

    men gav man 95% af alle mænd valget mellem stuvet grønsags ret og et par gode bøffer med lækker sovs til eller en engelsk bøf ville de vælge de sidste par ting. Men ja, de skal vel også have lov at være mænd og spise lidt mere mandemad. De spiser jo mere kød. Skal de næsten også have lov til når det glæder dem sådan hvis det ikke skader dem for meget (hvis de jo er overvægtige i forvejen) for ville nok også synes det var lidt fesent hvis de gik mere op i grøntsager end vi gjorde.

    fiskefrikadeller er også god mad, så nej usundt behøves det ikke være. Men kommer min far på besøg ved jeg pr automatik hvad der som mand gør ham glad at få. Så vil gerne have han nyder maden og nyder en god middag hos mig. Fisk spiser min mor ikke så det får han aldrig, så kan da enten lave en medister eller en fiskefilet. fisken er sund og det gør ham også glad. Bare det man betegner som god mad. For fed mad kan også blive kvalmende

    Da jeg lavede tortilla var det ikke et hit, tror trods alt der var FOR meget grønt for ham, så lavede medister næste gang og dte var et hit


  • #30   10. okt 2008 Hehe min far spiser alt og elsker når jeg laver udenlandsk mad er det altid et hit for det får de ikke så tit smiley

    Men en succes var det da og min svigerfar kom også rigtig hyggeligt det er første gang de sådan er sammen så lidt sjovt også smiley


  • #31   11. okt 2008 Jeg har prøvet at lave udenlandsk mad men det kan lige min far åbent bart ikke tåle. Der skal dælme ikke meget til, virkelig lidt -og jeg mener lidt før at sveden løber af panden på ham og han må sidde med køkkenrulle og tørre sig konstant. Så det skal åbent bart kun være dansk mad til ham. Han spiser godt nok den udenlandske men jeg skal ikke peppe op med de ting man normalt kommer i udenlandsk mad som vi ikke får i vores klassiske danske mad.
    Jeg skal ikke putte hvidløg eller krydre med andre krydderier for så er det vandet står af ham så han ikke kan spise sin mad færdig. Aner simpelthen ikke hvorfor det sker, det er virkelig underligt for sådan får vi andre i familien det ikke.

    vi er opfostret med pæredansk mad -ALDRIG noget nyt -ikke engang lasagne, det er for Italiensk til den mad vi fik. Og jeg er så træt af det så efter jeg flyttede hjemefra har jeg lavet alt andet end det, så en dag jeg var hjemme og spurgte om jeg ikke skulle lave mad syntes jeg at de skulle prøve at smage noget nyt, så selvom min far sagde at han ikke ville have udenlandsk mad syntes jeg at han skulle stoppe sit pjat, han kunne godt tage at smage på noget nyt for han ku sikkert godt lide det når først han smagte det.

    det var ikke engang stærkt, for vidste godt at jeg ikke burde starte hårdt ud derhjemme og min mor elskede det men ved ikke hvorfor vandet løb af min far sådan så følte mig lidt dum over at have ødelagt aftensmaden for ham et sted alligevel. og det sker hver gang hvis maden blir krydret lidt ekstra. Så det smager for et godt ord ikke af en pind hjemme hos mine forælre

    Hvor lyder det hyggeligt! Kunne også godt tænke mig at min svigerfar kom på besøg hos mine forælre. De har hilst på hinanden en gang før men ville også gerne prøve en dag hvor vi alle spiste sammen. Kunne være så hyggeligt. Mine forælre bor bare her på Fyn og kærestens far i Aalborg øv øv


Kommentér på:
Forslag?? Mad

Annonce