933 visninger
|
Oprettet:
til jer der bager {{forumTopicSubject}}
Jeg vil super gerne se om jeg kan finde ud af at lave sådan en creme, som bageren bruger i sin walesstang og fastelavnsboller..
Har googlet lidt og har fundet frem til 50/50 pulvercreme og fløde..
andre der har bedre forslag eller??
okt 2011
Følger: 16 Følgere: 15 Babyer: 2 Emner: 46 Svar: 973
feb 2011
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 101 Svar: 582
okt 2011
Følger: 16 Følgere: 15 Babyer: 2 Emner: 46 Svar: 973
apr 2011
Følger: 1 Babyer: 1 Emner: 2 Svar: 14
okt 2010
Følger: 4 Følgere: 3 Babyer: 1 Emner: 56 Svar: 629
Cremen bliver lige så stille vendt i fløden.
feb 2011
Følger: 3 Følgere: 2 Emner: 101 Svar: 582
til jer der bager