7.880 visninger
|
Oprettet:
Brunsviger - hvornår kan jeg bage den {{forumTopicSubject}}
Jeg ksal holde fødselsdag lørdag morgen og vil gerne forberede mig så godt jeg kan.
Så
Hvornår kan jeg lave og bage brunsviger så den srtadig er lækker og snasket ???
Og er der nogen der har en nem og go opskrift???
apr 2008
Følger: 27 Følgere: 31 Babyer: 1 Emner: 144 Svar: 2.878
jul 2008
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 204 Svar: 726
Ellers er jeg sku bange for jeg kommer til at srå med alt alt for meget
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 11 Svar: 143
sep 2011
Følger: 1 Emner: 161 Svar: 367
nu har jeg lyst til brunsvier!
jul 2008
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 204 Svar: 726
Sorry frk L
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 11 Svar: 143
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 11 Svar: 143
Den her opskrift minder meget om den vi bruger i bageriet, Når bunden er hævet så inden du smører remoncen på så trykker du lige en masser huller med fingerne (Ikk fingerspidserne men "fingerpuderne") Så du får nogle gode huller hvor fyldet kan ligge i. Vil så heller ikk koge farin og smøret men bare lige bland det sammen med håndmixeren. Så efter du har smurt farinen på Så lige lad den hæve et lunt sted en 15 - 20 min igen. Så skulle du gerne få en lækker brunsviger med en god høj bund og som du sagtens kan gemme til dagen efter
jul 2008
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 204 Svar: 726
jul 2008
Følger: 1 Følgere: 1 Emner: 204 Svar: 726
jun 2011
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 11 Svar: 143
Men du kan os lad den hæve først i de 20 min, så smøre snasken på og så komme den i køleskabet. Men så skal den taget ud i go tid der om morgen hvor du skal bruge den så den kan nå og blive tempereret og så skal den nok hæve en 30 min og så bag den. På den måde har du en friskbagt brunsviger du har lavet dagen før
Brunsviger - hvornår kan jeg bage den