fondant/marcipan på samme kage? {{forumTopicSubject}}
Hej tøser,
jeg har lige købt mig noget luxus marcipan som skulle være ok nemt at arbejde med i stedet for fondant.
Men til jer der har prøvet at overtrække en kage med marcipan, hvad bruger I så til pynt. Pynter I med marcipan, jeg tænker at ud over roser er det vel ikke så nemt at lave eksp figure af osv?
Eller kan man pynte en marcipan overtrukket kage med fondant pynt?
Desuden, hvis nu man overtrækker en kage med fondant, så kan den godt stå i køleskab et par dage færdig inden den skal bruges.
Kan man også det med marcipan, synes jeg har hørt noget om at en marcipan kage "kan svede"? Hvad menes der med det?
apr 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 62 Svar: 411
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
men dette marcipan skulle være lidt nemmere at arbejde med, fordi det er meget fin kornet. kostede så også det hvide ud af øjnene ;( 140 kr for et kilo!!
Nå, men hvordan undgår man at kagen med marcipan kommer til at svede, hvordan opbevare man den bedst, både den overtrukne kage og evt. pynt i marcipan.
Jeg har aldrig oplevet at mine fondantkager falder sammen, selv om det har stået i to dage i køleskabet?
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
Jeg laver pynt i fondant altid da det er lettest efter min menning
Jeg hader at overtrække kager med marcipan da det knækker meget meget lettere - men ja det sker jeg bliver nød til det da min familie kun kan lide marcipan *G*
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Tvillinge: kan man ikke smøre kagen op med andet end smørcreme når det er marcipan?
Jeg ved at Linda bruger tobleronecreme (fløde og toblerone) når hun smører fondantkager op, kan man ikke også det med marcipan?
apr 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 62 Svar: 411
MAn kan godt smøre op med andet end smørcreme. problemet med tobleronecreme er at det giver buler under fondant eller marcipan overtræk. jeg er blevet rigitg glad for at smøre op med Swiss Charme Neutral Fromage. her: http://www.kagebutikken.dk/group.asp?group=140
super nemt og neutralt i smagen
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Er det ganske almidelig råmarcipan, eller hvad plejer du at bruge?
Hvorfor giver tobleronecreme en bulet overflade?
dec 2010
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 331 Svar: 3.176
apr 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 62 Svar: 411
selv tak. ja bare almindelig råmarcipan.
tobleronecreme gør det svært at smøre helt glat op da der jo er nøddestykker der giver små ujævnheder
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Kunne godt være at jeg skulle prøve at lave n oget overtræksmarcipan selv, det andet bliver sgu for dyrt i længden
apr 2009
Følger: 5 Følgere: 4 Babyer: 2 Emner: 62 Svar: 411
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
Jordbærguf, er det ikke bare stive æggehvider med sukker i lyserød?
Eller har du købt det færdigt?
maj 2010
Følger: 9 Følgere: 8 Babyer: 1 Emner: 49 Svar: 607
jun 2008
Følger: 15 Følgere: 14 Babyer: 1 Emner: 174 Svar: 2.333
Eeeej det lyder lækkert
Hvid toblerone creme og jordbærmousse
Sammen med jordbærguf
Hvad var kagen så? Lyse bunde, chokoladekage eller noget helt andet måske?
fondant/marcipan på samme kage?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside