{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogen der har...
  • #1   1. feb 2011 Jeh ved at der er mange der bruger en drømmekage (bare uden drømmen) hehe smiley
    Det skulle vist være super smiley

    Ellers plejer jeg bare at lave en lækker chokoladekage smiley
    Bager en stor kage i en springform, og skærer så bagefter "toppen" af så den er lige på toppen.. Og toppen bruger jeg så som bund smiley
    Flækker som regel kagen midt over smiley
    Så de bliver ca 3 sm tykke tror jeg.. Og så kommer der også ca 2cm fyld i smiley

    Synes det er nemmere at bage en hel kage og så skærer den ud bagefter smiley Gider ikke det der med at bage over flere omgange smiley Heheh


  • #2   1. feb 2011 Tak for rådet, har godt læst at der er flere der bruger drømmekage uden drøm. Men er drømmekage ikke for fast i det, til at udgøre det for lagkage bunde?

  • #3   1. feb 2011 Så lidt da smiley

    Nej det synes jeg bestemt ikke den er smiley
    Bagte en her i julen Jonathan havde med i DP.. Den blev super lækker og svampet i det smiley
    Den havde samme konsistens som en chokolade faktisk smiley
    Den var et kæmpe hit! smiley

    Men okay.. Lagkagebunde og kage er jo ikke helt det samme smiley
    Ellers kan man jo tit købe sig fra bunde til ingen penge smiley
    ved Lidl har nogle gode tykke nogle til ingen penge smiley


  • #4   1. feb 2011 Tja, kunne godt være at man bare skal købe sig fra det når man skal bruge rigtige lagkagebunde smiley

  • #5   1. feb 2011 Hihi det er i hvertfald en nem løsning! smiley
    Har desværre ikke nogle opskrifter på nogle :S


  • #6   1. feb 2011 plejer at bruge denne:

    passer til 20 cm springform

    4 æg
    160 g sukker
    1 stor spsk vand
    1 tsk vanillesukker
    1 knsp salt

    120 g hvedemel
    1 tsk bagepulver

    pisk æggene heftigt med vand, vanille, sukker salt og sukker til en fin mousse.
    sigt mel og bagepulver i. vendes med let hånd kun lige til melet er opsuget

    hvis man vil lave kakaobunde tilsættes 3 spsk cacao og piskes med i det første.

    Bages ca. 20 min ved 200 grader. lad ovnlågen stå på klem de første 10 minutter af bagetiden så bliver den mere jævn.

    skær bunden ud i 3 når den er kølet af.


  • #7   1. feb 2011 Har nogle super opskrifter, sætter dem lige ind i morgen smiley

  • #8   1. feb 2011 Alfas: tak for opskriften smiley


    heidi: det må du meget gerne ;=)


  • #9   2. feb 2011 Grundopskrift på lagkagebunde til bradepander

    Lys bund

    6 æg
    300 g sukker
    100 g kartoffelmel
    3 tsk. bagepulver

    Æg og sukker piskes til en luftig masse. Bland de andre ingredienser i. Massen hældes i en bradepande der er beklædt med bagepapir.
    Når bunden er færdig vendes den over på et stykke bagepapir drysset med sukker.

    Variationer:

    Kakao: 2 spsk. kakao + 100 g smeltet chokolade
    Mandler: 3 dl finthakket
    Hasselnødder: 3 dl finthakket
    Citrus: 3 tsk revet skal af en usprøjtet citrus
    Vanille: 3 tsk vannilesukker + 1 tsk vanille essens
    Farvede bunde: tilsæt farve i dejen og bland godt.

    De bliver dejlig lette. Og de er super nemme og lave


  • #10   2. feb 2011 Heidi: 1000 tak for opskrift. Du skriver til en bradepande, men så skal man vel bare flere, altså en af gangen?
    Hvor tyk bliver bunden ud af denne dej, jeg vil nemlig godt have dem lidt tykke og lækre smiley


  • #11   3. feb 2011 Ja det kommer lidt an på hvor stor den skal være, jeg har nogle gange brugt den til en kage hvor der er to bunde, men det kommer an på hvor stor i diameter den skal være smiley
    Det med tykkelsen er lidt svært at huske, men mener det er et par cm, ca smiley


Kommentér på:
Nogen der har...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce