{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.740 visninger | Oprettet:

Velkommen. {{forumTopicSubject}}

Hej nye medlemmer og kommende medlemmer.

Siden kommer til at fungerer på den måde at jeg ugentligt smider nogen gode råd op på siden.
Desuden må i meget gerne lave opslag med spørgsmål eller andet som jeg skal gøre mit bedste for at svare.

Jeg er lidt interesseret i hvad i havde tanker om at i gerne vil blive klogere på. Så kan jeg også blive lidt forberedt på hvad de forskellige indlæg skal ophandle.

Hilsen Jeanette


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Velkommen.
  • #1   28. sep 2012 kunne rigtigt godt tænke mig og vide noget om kostplaner
    slankekure
    og generelt om kalorier og proteiner atlså det grundlæggende


  • #2   29. sep 2012 Godmorgen smiley

    Først lidt om mig : jeg har kæmpet med spiseforstyrrelse siden jeg har været 8 år gammel, startede ud med anoreksi, siden bulimi og nu er det bed jeg kæmper med eftervirkningerne af, og af den grund er jeg blevet meget overvægtig.

    Jeg vil meget gerne igang med at tabe mig men er bange for at ende ud i spiseforstyrrelse igen, og ikke mindst give det videre til mine to piger.


    Nu til hvad jeg gerne ville få ud af gruppen :
    Jeg kunne godt tænke mig at lære om hvordan man laver en kostplan som man som familie kan følge uden at skulle lave 3 forskellige slags mad, samt blive mere bevist omkring ernæring generalt, så når man har tabt sig kan holde sin vægt.

    Jeg er 27 år, og har aldrig vejet det samme i en lang periode, de sidste 9 år er vægen bare steget og steget og inden der der var den enten lav eller høj.


  • #3   3. okt 2012 mange tak for jeres svar. Jeg vil gå i dybden med alle de forskellige ting løbende, og har i noget der haster er i velkommen til selv at oprette et indlæg smiley

  • #4   3. okt 2012 Tænker om det måske er muligt at lægge et forslag ud til en sund madplan en gang i ugen?? En alle kan være med på, "fattige" som "rige", børn som voksne, kvinder som mænd..

    Der blir tit efterlyst madplaner (også de sunde) i det store forum, og tænker det måske kunne være en god idé.. Der er jo ingen der siger vi SKAL følge dem, men som vejledning og inspiration til et sundt aftensmåltid til hele familien.. smiley


  • #5   3. okt 2012 jeg kan godt lave en madplan ud smiley

    I skal bare være opmærksom på at det er svært at sige hvor meget den enkelte skal indtage af retten, da der er forskel på mand,kvinde og børn.

    Men skal se hvad jeg kan gøre.

    Er også ved at lave en kostomlægning til den gennemsnitlige kvinde den er bare ikke færdig endnu,


  • #6   3. okt 2012 Tænker bare at det ikke skal komme så meget an på hvor meget, men hvad man putter i munden... smiley Hvis du forstår.. smiley Så man har et alternativ til frikadellerne med den opbagte sovs og rødbeder.. smiley

Kommentér på:
Velkommen.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce