{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.019 visninger | Oprettet:

At komme afsted. {{forumTopicSubject}}

Jeg sidder her og har det RIGTIG skidt over at jeg bare IKKE kan tage tøj på og komme ud af døren også ned på kurset smiley
Jeg kan bare ikke. og det er total uforklarligt hvorfor.
Har ikke engang rullet persiennerne op.

Er der nogle der har nogle gode råd til at få hjælp til at komme ud af døren eller bare ideer.

jeg føler at alle mennesker kigger på mig og hvisker bag min ryg. dømmer mig på at jeg er ung mor og ligner lort.

det eneste der hjælper mig lige nu er at sove, for når jeg endelig sover, så tænker jeg ikke smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At komme afsted.
  • #2   4. feb 2011 Så'n har jeg det med skolen.. Men har forklaret dem hvordan jeg har det, får forhåbentlig snart svar på hvor mange timer jeg kan få hos en pykolog eller psykiater af skolen.. Jeg har bare den aftale med dem at jeg skal prøve så godt jeg kan, og kan jeg kun klare at være der et kvarter pga min angst, det er det oss flot.. For jeg kom jo trods alt.. smiley Men snak med din læge og dem på kursus stedet.. Det hjælper når folk ved hvorfor man gør som man gør.. smiley

  • #3   4. feb 2011 Nu ved jeg jo at du er på medicin, men tænker om du overhovedet ingen hjælp får mht terapi/psykolog? Det tror jeg nemlig er rigtig vigtigt at kombinerer med, men ved også at det kan være dyrt uden tilskud.

    Jeg ved at hvis man er under 39 år og har en depression, så kan lægen henvise så det kun koster ca. 300 kr pr gang i stedet for de normale ca. 900 kr.

    Min oplevelse da jeg havde angst og lidt depression, var at ingen får det bedre af at blive overladt til sig selv når man har det sådan. Min psykolog sagde (ganske rigtigt synes jeg) at når man har depression er det eneste tidspunkt i livet hvor man ikke skal lytte til sin krop (og sove, blive hjemme, lukke sig inde mm) men tværtimod prøve at hive sig op og gøre det stik modsatte af hvad kroppen tror den vil.

    Motion motion motion, er super godt for depression, det frigiver endorfiner og ceotenin i hjernen som modarbejder depression, men ved godt at det er svært at hive sig afsted som du har det nu.

    Jeg føler med dig, for jeg har været der, men er heldigvis ude på den anden side nu og er lige blevet raskmeldt efter 10 måneder hjemme.


  • #4   4. feb 2011 mange tak for respons piger.

    Jeg har også overvejet at ringe til lægen og mit kursus. det duer bare ikke det her.
    jeg spiser desuden heller ingenting. det eneste jeg har fået i dag indtil videre er en halv smoothie. men skal hjem til en ven og ha lasagne senere. så det er godt nok.

    er der slet ikke nogen af jer som har en ide til hvordan jeg kommer afsted?
    jeg aflevere jonathan mandag morgen, onsdag og torsdag morgen. og der kan jeg godt komme nogenlunde afsted, men når jeg er trådt ind af døren så vil jeg bare hjem igen.


  • #5   5. feb 2011 godt smiley

Kommentér på:
At komme afsted.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce