{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.275 visninger | Oprettet:

Fødslesdepression eller ej? {{forumTopicSubject}}

http://www.foedselsdepression.dk/test/

God eftermiddag piger..

Jeg har personligt det jo svært ved den fødsel jeg var igennem, og fik af min SP sendt denne test jeg skulle prøve at tage herhjemme for at se om jeg var ramt af det..

så tænkte bare at hvis nu der var andre der havde gået med tanken om i måske var ramt af en, men ikke ville ud med det, så prøv tage testen og få klarhed nu..

ud fra testen er jeg selv ramt. så må få sat noget i gang for alvor nu.. klare ikke at være ked hele tiden..

Håber i andre har det godt, og er ved at få fødslen bearbejdet.. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fødslesdepression eller ej?
  • #1   15. nov 2011 Syntes bestemt også du skal se at komme til læge eller en anden som kan hjælpe dig videre...

    Jeg har selv lige taget testen og fik 5 point, så jeg er vist sluppet...

    Men kender en del til det, da min mor fik en fødselspsykose da hun fik mig og fik et tilbagefald da jeg var 13. Så skriv endelig hvis du vil snakke...


  • #2   15. nov 2011 Hold da op, jeg var noget højre oppe.. Fødselspsykose, hvad er det, har jeg aldrig hørt det ord.. smiley

    Føler bare ikke lige min læge tager mig seriøst når jeg bringer fødslen på banen. Og psykolog timer koster jo en god slat penge.


  • #3   15. nov 2011 Har du ikke mulighed for at komme ind til en anden læge? Eller kontakte dem på sygehuset eller din jordemoder?

    Psykosen er en tand værre end depression. Skriver lige en pb. Vil ikke ligge det ud her.


  • #4   15. nov 2011 Okay.. Skal du være velkommen til.. smiley

    Har bare haft den læge her, siden jeg var 5 uger, så har ikke rigtig lyst til en anden læge..


  • #5   15. nov 2011 Det er en grum ting at få.. min søsters mands ekskone havde en slem fødsels psykose og blev aldrig helt rask.. hun forsøgte at slå deres datter ihjel smiley endte med en kronisk psykose.. så slemt er det heldigvis meget meget sjældent..
    Kender godt testen, men SP har den med ud til alle for at tage i opløbet hvis der er noget.. heldigvis kan jeg max score 3-4 point og ligger sådan ahh ikke helt på spørgsmålene, men runder så op for ikke at underdrive..
    Men du bør helt sikkert søge hjælp.. jeg valgte selv at skifte læge fordi jeg ikke følte mig taget seriøst..


  • #6   15. nov 2011 Min mand tog lige testen på mig, og han kan se hvis jeg prøve hoppe lettere udenom.. Så jeg ramte 35 point.. Så her er den helt galt.. Heldigvis fik jeg 0 point der hvor det kommer ind på at skade sig selv osv. Dog har det aldrig strejfet mig at skulle skade mig selv eller min søn.. Og det er jeg så glad for.. For så havde jeg nok bedt om at nogen tog ham væk fra.mig.. Så heldigvis for det da..

  • #7   16. nov 2011 hvor læser i jeres point? jeg har nemlig taget testen men kan ikk finde ud af finde ud af hvor man ser det

  • #8   16. nov 2011 Der står nede i den røde boks tror eg det er, at har du over 16 så burde du nok søge hjælp, da det kan være en depression du har..

  • #9   16. nov 2011 Hippo: Der står point ud for spørgsmålene.. så kan evt være en fordel at lade en anden læse op så man ikke "snyder"

  • #10   16. nov 2011 jeg fik 5 men kan ikk se om jeg har nogen men fik lavede en test af min sp sammen med mine mand og der havde jeg heller ikk, men det dejlig lige få det tjekket efter alr det man har været igennem

Kommentér på:
Fødslesdepression eller ej?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce