{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.320 visninger | Oprettet:

Plukveer.. {{forumTopicSubject}}

har nu haft plukveer i halvanden time og har det seriøst som om at nu skal jeg snart føde.. Føler virkelig at hun presser i mit bækken..

håber bare det er mig der er overfølsom, der er jo 13 uger igen.. Er I andre også begyndt at have mange plukveer???Hvordan oplever I dem? Er der nogen der ved om det føles anderledes ved 2 grav. ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Plukveer..
  • #1   26. okt 2010 altså jeg har også rigtig mange plukveer, og for ca. 2 uger siden var jeg sikker på at fødslen gik igen men det stoppede heldigvis igen, det stod på i ca. 3 timer også pludselig var det ovre igen.. Om der er forskel på 1 gang og 2. gang kan jeg jo af gode grunde ikke svarer på:-) Men håber da det går i sig selv igen, jeg fik at vide af min læge at jeg skulle tage det med ro..

  • #3   26. okt 2010 Jeg er os begyndt at få en del. og jeg tænker lidt på om det er fordi han er ved at stille sig fast .... Men altså hvis det bliver for meget skal du jo ringe til fødegangen smiley

  • #4   26. okt 2010 Hmm kan intet mærke...

  • #6   27. okt 2010 nu er jeg nok lidt dum.. men hvordan føles en plukve/veer?? gør det ondt eller hvordan? håber da nogen kan svare på det smiley

  • #8   27. okt 2010 altså jeg havde en ubehagelig oplevelse mandag aften lige inden jeg faldt i dyb søvn, lige pludselig stiger min puls som om jeg løb et mareton og blev så hård på maven som om jeg havde slugt en giga sten, og fik så kvalme, men havde slet ikke ondt.. kunne det måske have været en plukve eller hvordan?

  • #10   27. okt 2010 okay, kunne være man skulle prøve det.. hehe smiley

  • #11   27. okt 2010 mine gik i ro igen efter 4 timer, blev sendt hjem fra fødegangen igen (held8igvis) har mærket lidt til det i dag.. men ikke sådan specielt. Jeg skal til jordemor i næste uge, tager den med hende dér, da der herude i udkantsområdet ikke er muligt at tage kontakt til dem.. Jeg synes personligt at plukveer gør herre nas

  • #12   27. okt 2010 Ja for 2 uger siden havde jeg mega slemme plukveer i over 2 timer, og siden da har jeg haft dem on/off næste hver dag..

    Jeg synes det føles som mavekramper så jeg synes da det gør lidt nas, nogle gange være end andre.


  • #13   28. okt 2010 jeg synes også det gør lidt ondt, maven bliver helt tung og ekstra hård og det føles lidt som om den slår knuder..

  • #14   28. okt 2010 Mona ja lige nødagtig, min mave spænder dog ikke op så man kan mærke det udenpå, men føler at den spænder op indvendigt og lige som puster sig op, og så får jeg lige som mavekramper...
    Derfor jeg ikke viste at jeg havde veer før 1½ time senere da jeg fik veer med min datter, var sikker på jeg bare have ondt i maven, tros det jeg havde fået lagt en stikpille så kunne vel enlig havde sagt mig selv lidt før at det nok var veer, men ja det kan man jo altid sidde og sige bagefter..
    Min mor vad dog helt sikker på at det var veer, så hun blev ved med at sige at jeg skulle prøve at tage tid, sage nej det er ikke det mange gange, men til sidst fik hun mig overtalt og vupti så var de dælme regmæssige så det var ikke bare av i maven.


Kommentér på:
Plukveer..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce