{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.093 visninger | Oprettet:

JM {{forumTopicSubject}}

Hej tøsser...

hvor mange gange har i været til JM siden i blev gravide?

Jeg var der kun lige 5 min første gang fordi jeg bare skulle have nogle brochure osv og så skulle jeg bare tage hjem igen.. så jeg ser det altså kun som min første gang nu på fredag. men da jeg spurgte nogle venninder og min mor, havde de haft minimum 2-3 undersøgelser inden deres uge 30..

er jeg kun den enste der mangler flere undersøgelser, eller skal danmark bare spare så meget at ingen af os kommer sådan rigtig afsted mere? smiley

håber det var til at forstå smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  JM
  • #2   27. okt 2010 jeg havde kun en positiv oplevelse til NF skanningen alt andet ud over det har været mega skuffende smiley forstår det bare ikke.

  • #4   27. okt 2010 kræver også en om skanning på fredag.. for hende der skannede mig, ville ikke svare på om alt var som det skulle være, men sagde bare " jeg kan jo ikke love han er helt rask, farvel og tak" andet sagde hun ikke overhovedet.. så er da lidt nervøs..

  • #6   27. okt 2010 Jeg har være der 2 gange og mangler 3

  • #7   27. okt 2010 2 gange har jeg været afsted. Sidste gang var her idag smiley

  • #8   27. okt 2010 har været der én gang og skal afsted her d. 4/11 ( er i uge 27)

  • #9   27. okt 2010 Har været 2 gange, og skal igen den 23/12. Så i hvert fald 3 gange i det hele...

  • #10   27. okt 2010 Jeg har kun været der en gang, var der dog i næsten 1 time men skal der hen igen på fredag og det glæder jeg mig til..
    Glæder mig til at høre hvad de skyder den lille til om de stadig siger den er et godt stykke over middel, for ewr den det vil jeg høre om ikke jeg skal til en ny scanning for at være list mere sikre på terminen.


  • #11   28. okt 2010 jeg har været afsted 1 gang, og hun brugte alt tiden på at køre i hvorfor vi ikke er gift og hvorfor manden ikke var var, så fik ikke rigtig noget ud af det.. skal afsetd igen den 8 nov. så håber det er bedre..

  • #13   28. okt 2010 Det er sku noget mærligt noget at nogle er sådan...
    Min er bare super super sød, og vi snakkede som sagt vildt længe, hun synes slet ikke dte var mærkeligt at morten ikke var med..
    Men ja jeg gå jo også i silkeborg og der er de såååå søde..


  • #15   28. okt 2010 Okay det var godt nok tit, hvorfor skal du afsted så tit, fejler du noget eller ??
    Jeg skal som sagt til mit andet besøg i morgen


  • #16   28. okt 2010 okay, sys bare det er mærkeligt at der var mere tjek dengang min mor f.eks ventede sig. og sidste gang var kun for 6 år siden.. Vi er unge i vores familie smiley så undrede mig bare rigtig meget over jeg ikke havde været mere afsted men skal i morgen igen smiley

  • #17   28. okt 2010 jeg var der også hver 2 uger i slutningen af min første grav.. der var ikke noget galt udover bækkenløsning, tror det er forskelligt hvordan de enkelte centre gør det

  • #18   29. okt 2010 Min Jm er bare den sødeste man kan forestille sig. Dog har hun et stort minus, og det er at hun er indvarndre. Har IKKE noget imod indvandre overhovedet, men jeg har til tider lidt svært ved at forstå hende.

    Hun har på intet tidspunkt sagt noget om at vi ikke er gift. Hun går meget mere op i hvordan jeg har det, og hvordan min kæreste har det.


  • #19   30. okt 2010 Jeg var som mange ved, en tur hos min JM i går, det gik rigtig fint, alt er som det skal være har dog lidt spor af protien i min urin men ikke noget af betydning´..
    Den lille er stadig noget større end forventet men det betyder ikke noget.
    Næste gang jeg skal til JM er først den 17 december og hun regnede så med at jeg havde fået tid/været ved en vægt scanning inden der, hvis ikke vil hun bestille en.
    Jeg fik samtidig at vide at hvis de vudrede til vægt scnningen at den havde den størrelse den skulle have var scancen for at blive sat igang, hun fortalte mig nemlig at de nu ikke lader folk gå 14 dage over fordi man har fundet ud af at det ikke er sundt for de små at blive der inde så længe, så min første termin jeg fik som hed den 8 januar kan være lige så rigtig som den 14 så det er lidt spændende..

    Jeg fik også at vide at chancen for at jeg kommer til at bløde igen lige som sidst er meget lille hvilklet jeg er meget glad for at høre.
    Og så har jeg et meget lavt blodtryk så derfor får jeg tit hjertebanken og bliver svimmel og dårlig.


  • #20   31. okt 2010 Var til JM onsdag d 27 smiley Gik super godt, vejer nu 59,7, så jeg har taget 9,7 kg på, snart 10, så det er rigtig flot smiley

    Vanessa følger kurven flot og vejede omkring 13-1400 g, som hun skønnede til, hvilket os er rigtig rigtig flot. Men ved jo godt de tager fejl, men ja det var en super vægt. Blodtryk på mig, og hjerte på den lille var fint:) ingen ødmer/vand i kroppen endnu.

    Vanessa ligger med hoved ned af som hun har gjort ved hver scanniing også, så siden uge 9 ca, men nu vender hun sig altså ikke,hun bliver liggende og klar til fødslen en dag går igang smiley Og det var os lidt det jeg havde frygtet, og bebs nu vile lægge sig ordenligt med hoved ned af når nu jeg er 2 gangs, men det har hun gjort og alt er godt;)

    Udover det fik vi sagt til JM at vi vil føde hjemme, den var hun helt med på og positiv over for, det var jo som sagt hende selv som tilbød det og kom med brocurer mm. Det blevregistreret og vi fik printet min vandre journal ud som skal gives videre til den nye hjemmefødsels JM smiley

    fik 2 dage efter ringet til hjemmefødsels ordningen, SUUUPER sød og venlig dame jeg snakkede med, hun var bare alletiders at sludre med, hun sender en mail med de JM tider jeg fremover vil få, som jo nu vil foregå i hjemmet hos os:) Hun hedder Susanne hende jeg snakkede med, og de er to JM som kommer under alle konsultationerne, og når veerne går igang ringer vi bare til en af dem og så kommer den af dem som har tid eller er på vagt:) Så glæder mig vildt til at møde begge mine to nye JM, og er glad for at vi endelig har fået fortalt vi ønsker hjemmeødsel og det nu er registreret og aktuelt! smiley


Kommentér på:
JM

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce