4.129 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
9. feb 2009 Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
jeres bedste chokoladekage {{forumTopicSubject}}
kom med dem.. helst hvor der skal chokolade i og ikke kakao pulver
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Death By Chocolate / Cardiac Arrest
(to springforme)
900 g mel
1200 g sukker
280 g kakao
2 spsk. natron
2 tsk. salt
2 spsk. vaniliepulver
Alle disse ingredienser blandes sammen og så tilføjes
6 æg
14 dl varmt vand
7 dl olie
Det hele røres godt sammen og hældes i to springforme eller andet passende ildfast fad og bages i oven i 40-60 minutter ved 175 grader.
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Gateau Marcel (Den bedste chokoladelage - og mere snakker vi ikke om det)
6-8 personer, laves i en alm springform
150 gr af alle ingredienser
mørk chokolade
sukker
smør
æggeblommer
æggehvider
Chokolade, smør og sukker smeltes sammen over et vandbad.
Herefter røres æggeblommer i (så det må naturligvis ikke være for varmt).
Rør det sammen til ensartet masse.
Pisk æggehvider stive og vend dem i chokolademassen.
Smør formen og hæld massen i.
Bag kagen v. 180 gr. i ca. 20 min.
Sakset fra slyngebarn hvor en har brugt den som bryllupskage
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 47 Svar: 331
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 47 Svar: 331
maj 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 47 Svar: 331
Tilberedningstid ialt: 1 time 30 min
Arbejdstid: 15 min
Ingredienser: 8 pers.
4 appelsiner
335 g hvedemel
100 g cacaopulver
3 tsk bagepulver
450 g Smør
300 g sukker
4 æg
2 dl vand
1 1/2 dl letmælk
250 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
-Tænd ovnen på 175°C.
-Smelt 3/4 af chokoladen i vandbad. (Tag en gryde, hæld lidt vand i. Sæt en lille skål med chokoladen ned i gryden, lad det simre indtil chokoladen er smeltet)
-Skyl appelsinerne og riv skallen. Bland mel, cacao, bagepulver og reven appelsinskal i en skål.
-Rør smør og sukker sammen i en anden skål, til det er cremet og sukkeret er er opløst.
-Kom æggene, et af gangen, i skålen med smør og sukker, rør godt imellem hvert æg.
-Kom nu den smeltede chokolade i og rør godt. Tilsæt mel- og cacaoblandingen. Tilsæt vand og mælk lidt af gangen og rør godt.
-Kom dejen op i smurte sandkageforme, der er drysset med mel.
-Bag kagerne i ca. 1 time i den forvarmede ovn. Tag herefter kagerne ud af formen og lad dem køle af på en bagerist. Drys det sidste hakkede chokolade ud over den færdigbagte kage.
Denne her er en favorit hos os men man har jo også hver sin smag hehe
jeres bedste chokoladekage
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside