{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.456 visninger | Oprettet:

hmm er jeg gravid eller ej {{forumTopicSubject}}

mig og min kæreste er lige begyndt er fertilitetsbehandling, men er indtil videre kun nået til undersøgelser, og venter på test svar. jeg blev scannet sidst 11/5, og min sidste mens dato var d.10/5.

Jeg er ikke begyndt på nogen piller eller anden behandling endnu, og har faktisk ikke tænkt så meget på at lave en baby på naturlig måde i den her måned, men bare håbet på at prøvesvarene kom tilbage hutigt, så vi hurtigt kan komme i gang.
Men i snart 14 dage nu har jeg haft kvalme hver eneste dag, og jeg er begyndt at blive mere træt. Men skal jo først have min mens 3/6 så der er lige nogen dage til endnu. Jeg har pco og min kæreste har dårlig sædkvalitet, men mærkeligt at jeg så har det sådan, og der gik nogen dage med kvalme hvor jeg troede at jeg var ved at blive syg, før jeg tænkte videre over det. Men kan jeg være så heldig at jeg er blevet gravid.
Test kan ikke vise noget endnu, men er heller ikke gået over tiden jo.

Hvad tror i??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hmm er jeg gravid eller ej
  • #1   30. maj 2012 skal lige siges at jeg har kvalme næsten døgnet rundt, og er klar til at kaste op hele tiden, har dog ikke gjort det endnu. og har ikke rigtigt andre sygdoms tegn

  • #2   30. maj 2012 Jeg tror det ikke, men håber det bedste for jer smiley Du må teste, når du når testdag smiley
    Glæder mig til update


  • #3   6. jun 2012 Da vi skulle starte undersøgelser og sådan begyndte jeg også at få kvalme. Kastede enda op flere gange. Syndes ikke jeg tænkte så meget over det, men det må jeg jo ha gjort. Men troede at jeg var blevet gravid på naturlig vis, pga af kvalme og udskudt menses. Men var det desværre ikke. Men kan da kun håbe, at det er lykkes for jer.

  • #4   10. jun 2012 okay, lyder mærkeligt at man pludseligt kan få det sådan, men jeg har desværre ogs¨fået min mens nu, så det er åbenbart ikke kun dig der har haft det sådan desværre.
    Har i fået en lille, og hvor mange forsøg krævede det??


  • #5   11. jun 2012 Har fået en søn efter 4 inseminationer, som ikke lykkedes. Begyndte derfor IVF, hvor vi fik 3 gange ægudtagninger og 3 opsætninger af 1 æg af gangen.
    Hvor utroligt det end lyder, for tro mig, jeg ved hvor frustrerende det kan være, så er det, det hele værd når man står med en positiv, og senere når man ser sit skønne og smukke barn for første gang.


Kommentér på:
hmm er jeg gravid eller ej

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce