{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.278 visninger | Oprettet:

Så kom lille Andreas {{forumTopicSubject}}

Hej piger...

Ja så fødte jeg vores lille dreng...

Blev sat igang med ballon kateter torsdag aften.


Min FB:

Torsdag aften kommer jeg på riget og fr lagt ballonkateter kl 19 som så skal ligge i natten over. Der kom 60 ml i hver ballon og så gjorde det rimelig ondt, men ikk mere end stærke plukkeveer eller stærke mens smerter. Min mand kørte derefter hjem og fik puttet vores søn på 2,5 år.

Jeg kom op og ligge på svanger afd og skulle ligge der i sengen til fredag morgen før de ku ta vandet.

Fredag morgen: Bliver hentet af den sødeste jordemoder omkring kl 08.00 og vi går på fødegangen for at få taget vandet. Kl 08:30 går mit vand og kl. 9:30 får jeg de første rigtig aktive veer. Min mand er da kommet efter at have kørt vores søn i vuggestue. Jeg står på alle 4 ind over en sækkepude og tænker at vis de veer ikk bliver værere så er det her da peace off cake, og 5 min efter kommer mine veer så tæt at den ene ikke når at stoppe før den næste kommer. Jeg ber om at få lattergas og det virker i et stykke tid, men omkring middag må jeg bede om en epi... (Det var den rene befrielse) Min mand går ned for at få lidt at spise da jeg kun er 4 cm åben. Da epi'en endelig virker helt optimalt vil jeg meget gerne presse, og jordemoderen sir at det må jeg på ind´gen måde for jeg er ikk åben nok, men undersøger mig og der er jeg altså 8 cm åben, min mand når lige præcis ind a døren da jeg får skreget at nu presser jeg altså for jeg kan ikk holde det tilbage mere... Men det må jeg ikk, de undersøger mig igen og siger pres du bare min pige for du er fuldt åben nu... Nørj hvor var det rart, lige indtil han kom ned igennem bækkenet... FUUUUUUUCK det gjorde ondt nu. Jeg skreg som en sindsyg og jeg kunne bare ikke mere, min mand prøvede at hidse mig op for så vidste han at jeg ville klare de sidste presseveer og få ham ud. Det lykkedes ham og kl. 14:40 kom Andreas til verden.

kl. 08:30 gik vandet
kl:09.30 startede mine veer
kl. 12;30 fik jeg epi
kl. 13:45 fik jeg lov at presse
kl. 14:40 Kom Andreas til verden. 51 cm lang og vejede 3390 gram.

En meget hurtig fødsel i forhold til at det er en igangsættelse og blir vetagnet som første gang da vores første søn kom i 37+0 ved ks.

Andreas er født i 37+5

Blev lidt langt... Tak fordi i gad læse :o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så kom lille Andreas
Kommentér på:
Så kom lille Andreas

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce