{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
792 visninger | Oprettet:

min store søn. {{forumTopicSubject}}

Var til scanning igår og alt var meget fint, han er sund og trives, måske lidt for godt, han vejer 4234 g og det er godt nok meget, der er stadig 11 dage til min termin, men lægen sagde at hun håbede han kom ud snart og hvis jeg gik til den 29 juni, så skulle jeg derind og have kejsersnit fordi så vil han være for stor til at jeg selv kan føde ham, så nu skal han altså bare komme ud.

Der er 3 muligheder sagde lægen
-at jeg går i fødsel snart og føder normalt
-at jeg går i fødsel og at de må lave kejsersnit hvis der sker for lidt.
-at jeg skal have kejsersnit hvis han ikke er kommet før d.29.

Ved egentlig ikke helt hvad jeg helst vil have, men en ting er sikkert, min krop kan snart ikke holde til det mere, plukveerne gør ondt, mit bækken gør ondt og mine ben kan snart ikke slæbe mig mere, så KOM DOG UD.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  min store søn.
  • #1   16. jun 2009 det var da en fin str =)

    Jeg skal til jm i morgen så må vi se om hun er enig med scanningen smiley

    Jeg har taget 20 kg på, det er lidt vildt, skal dog siges at jeg startede med at tabe 4 kg så jeg var nede på 51 kg da jeg var et par mdr henne..


  • #2   17. jun 2009 ja det gør det heldigvis også på mig smiley

    Jow Scanning burde være rimelig præcis, det kan svinge med 200g


  • #4   18. jun 2009 jeg vil helst føde selv, men gør selvfølgelig bare som de siger på sygehuset..

    De sætter ikke fødsler igang fordi de er store, da det kan give flere komplikationer, så fødslen skal helst selv gå i gang, bare snart!! har lavet en masse de sidste par dage, så håber det hjælper lidt =)


  • #5   18. jun 2009 hun er vildt åndsvag min jm, for det første så sagde hun ud over hele venteværelset (som var fyldt op) at jeg skulle ha været de for en time siden. Men da jeg viste hende tiden på min konfilut som hun selv havde skrevet kunne hun godt se at det var hende der var galt på den.

    Nå men hun sagde at scanningen ikke kunne passe og hun mente han var 3400g, men jeg går jo kun til ektra scanning for at få hans vægt, så hvis de ikke var rimelig præcise hvorfor så gå til dem, de måle flere gange på sygehuset også uden på maven bagefter for at se om det kunne stemme, så det stoler jeg altså mest på. Men er da spændt på hvad han så vejer når han kommer ud. Men den jm jeg har virker ikke glad for sit job og smider næsten en ud før man er kommet inde for døren, hvilket jeg desværre også har hørt fra andre, hvis hun er på sygehuset når jeg skal føde så ber jeg altså om en anden.

    Stadig intet tegn til dig Louise?


  • #6   18. jun 2009 ja det kan man da håbe, eller bare et sted i mellem, så han knap er så srot, men det finder jeg jo ikke ud af før han kommer smiley

    Ja det skal da lige passe at den lille kommer når den helst ikke lige skal, jeg frygter også at vandet skal gå et dumt sted, som f.eks. var i bio igår, men det skete dog ikke =) men man kan jo ikke bare gå hjemme og vente, så bliver tiden bare endnu længere..


  • #7   18. jun 2009 hehe ja nemlig =) ja det er rigtigt, men har 3 vennepar hvor alle er startet med at vandet gik, men det har så været 2 af dem om natten og den sidste om morgenen (hun havde dog haft veer et par timer inden) så man ved aldrig =)

    nå må hellere komme i seng.. sov godt


Kommentér på:
min store søn.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce