{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.208 visninger | Oprettet:

lige lidt brok;-) {{forumTopicSubject}}

Fuck hvor jeg ikke gider at være gravid mere!! Har i andre det lige sådan??
Har ondt hver dag, og tænker nu må der ske noget, men nej nej!!
Den fødsel sidder i mit hoved konstant!!

Folk ringer og skriver hele tiden... !! Sker der noget... ØHH NEJ!

Idag da jeg var i fakta for at handle kommer der en vildt fremmed dame hen til mig og spørger mig om jeg ikke snart skal af med den store mave, og jeg var da ved at springe!!
Det er ligemeget hvor man kommer hen, så spørger folk, gider ikke at hører på det mere, og har enlig bare mest lyst til at lukke mig inde de næste 14 dage.Det kan bare ikke lade sig gøre da jeg også skal være mor for min datter på 21 mdr:-) Og synes tiden er lang i forvejen, bare ved at gå herhejmme, så det nytter nok ikke at lukke sig inde;-)

Hilsen Henriette 39+3


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lige lidt brok;-)
  • #2   22. jun 2010 jeg nød også første graviditet, havde det bare så godt end til jeg gik i fødsel. Men den her gang er det et helvede:-(

    Har så ondt over det hele+ jeg har elefant fødder:-( De er fyldt med vand!
    Og hører på alle folk hele tiden er mega træls!! Jeg kan ikke engang kører til bageren uden der bliver spurgt ind til min mave:-( Trænger bare til at få baby ud nu!!


  • #3   22. jun 2010 Puha hvor er det rart at læse at jeg ikke er den eneste der gerne vil have det overstået, har bare ondt hele tiden har de værste plukveer hele tiden, og indlagt hele tiden.. gider bare ikke mere, vil bare gerne have ham ud NU..

    Diana 39+0


  • #4   22. jun 2010 ja vil også bare gerne føde nu nu nu!! Det fylder så sindsygt meget i mit hoved! Så snart man får lidt ondt så tænker jeg.. Er det mon en ve;-) Man kan da blive skør i hovedet af det;-)

  • #5   22. jun 2010 ja mega.. og har bare haft det her i jeg ved ikke hvor længe, så vil de give mig noget medicin, men har det ikke så godt med at tage medicin når jeg ved han ligger der inde.. og for det hele.

    men de vil ikke sætte igang endnu.. smiley så må bare lide.. selv om det er mega hårdt.


Kommentér på:
lige lidt brok;-)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce