{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.113 visninger | Oprettet:

2. jordemoder besøg {{forumTopicSubject}}

Har lige været til andet jordemoderbesøg idag. Alt så heldigvis fint ud:-)
Højdepunktet var nok, at jeg fik spurgt om, hvor længe jeg skulle regne med fødslen ville tage. Hun sagde, at som andengangsfødende var det ca halvdelen i forhold til den første fødsel.. Det ville passe mig fint:-) så er vi nede på en seks-syv timer:-) Håber bare, hun så får ret...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2. jordemoder besøg
  • #1   18. feb 2009 aargh, så du siger at det vil tage en førstegangs fødende 13-14 timer??
    jeg dør!

    Godt at høre alt er som det skal være smiley


  • #2   18. feb 2009 Hehe.. næh nej, der er gennemsnitstiden skam 24:-) jeg var åbenbart hurtig.. -det føltes bare ikk sådan;-)

  • winni m
    winni m Tilmeldt:
    jan 2009

    Følger: 1 Svar: 28
    #3   19. feb 2009 Jeg har været til 2 besøg og jo min jordermoder gættede på den lille vejede ca 1100 gram, og alt så fint ud, bortsetfra min mave var lidt lille, men ikke noget hun alermerne endnu heldigvis

  • #4   19. feb 2009 Hun sagde, at de normalt ikk skønnede babyerne så tidligt.. først næste besøg, eller måske ved lægen der omkring 34. uge. Men det er ikk alle læger, der vil det..
    Men spurgte hende, fordi min mor var nysgerrig.. Hun skønnede den til omkring 1400 gram, hvilket åbenbart var meget standard.. er 29 fulde uger henne..


  • #5   19. feb 2009 Jeg var afsted sidste fredag den 13. februar! Alt gik godt! Jeg var 27+5 og fik skønnet bettemanden til 1100g, og fik af vide han var lidt større end gennemsnittet der var 1000g men det var helt fint! Ellers så havde han masser af fostervand at boltre sig i smiley Og han lå med hovedet nede i bækkenet. Så det var vist en god ting, han lå ikke fast, men han ved åbenbart hvilken vej han skal ud smiley Hihi!

Kommentér på:
2. jordemoder besøg

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce