{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
935 visninger | Oprettet:

Vægt {{forumTopicSubject}}

.. ja jeg ved godt det er et ubehageligt enme, men jeg har det bare så svært med at tage på.
Jeg tabte mig 11 kg inden jeg blev gravid så har det bare så træls med at tage på nu, selvom jeg ved at man skal:).. lidt. Jeg er sygemeldt og har været det siden uge 15+, så jeg tænker også at jeg jo ikke bevæger mig så meget pga bækkenløsning og nu også rygsmerter.
Hvor meget har i taget på indtil nu? Og var i normalvægtig, buttet eler overvægtig inden i blev gravide og sådan? Har i et maks i højst vil tage på? Jeg tænkte at vi kunne være lidt solidariske hehe.
Synes også det er svært at sexe med kæresten, selvom han synes jeg er dejligere end nogensinde, men jeg er så bevidst om hvordan jeg ser ud.

Så kom frisk piger.. er det bare mig??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vægt
  • #1   28. nov 2010 jeg er også selv overvægtig og har det heller ik særlig godt med at jeg tager på... Men er også fast besluttet på at når jeg har født, skal der gang i vægttabningen så jeg kan blive lidt pænere (har det ik så godt med hvordan jeg ser ud)

    Før jeg blev gravid vejede jeg 76 og er nu oppe på 81, kan slet ikke li at jeg er over de 80, og håber virkelig inderligt at det er første og sidste gang jeg kommer så høj op....


  • #2   28. nov 2010 Så du har taget 5 kg på.. det er heller ikke meget. Jeg har taget ca 5-6 kg på og jeg får af vide at ihh det er så flot.. også nu når jeg går hjemme.
    Men jeg prøver at sige til mig selv at baby vejer 8-11 kg inkl. alt når den er færdig. Så det er målet ikke at tage mere på end det. Men ved også godt at man jo gerne tager ½ kg på om ugen i hvert fald den sidste måned:(.


  • #3   28. nov 2010 nu er du også 2 uger længere henne end mig smiley jeg går også hjemme og har gjort det i ca 2 måneder nu, så er også lidt glad for at jeg ik har taget mere på, men syns alligevel 5 kg er meget.... men ja, jeg tænker også at jeg da ik gerne sku tage mere end de der 10-12 kg på...

    Har også godt læst det med at man tager ca ½ kg på i ugen den sidste måned, så håber godt nok ik jeg når at tage særlig meget på inden da... frygter bare sådan at jeg ender med at ligne en stor flodhest...


  • #4   28. nov 2010 Flodhest- ja lige prøcis sådan jeg også har det:)

  • Lea Høgh M
    Lea Høgh M Tilmeldt:
    feb 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 5
    #5   4. dec 2010 Jeg vejede 50 før og nu 55 kg det er mit tredje barn jeg venter mig, har termin 18 marts,,, så jeg er godt tilfreds;)

  • #6   4. dec 2010 Lea- ja det kan jeg sørme godt forstå da:) Det er også flot

Kommentér på:
Vægt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce