1.215 visninger
|
Oprettet:

Tilmeldt:
21. mar 2008 Følger: 35 Følgere: 34 Babyer: 3 Emner: 70 Svar: 558
Hjemmelavet vælling. ?? {{forumTopicSubject}}
Nogen der har en eller flere opskrifter på vælling...
Min datter kan ikke tåle mælk og kan derfor ikke købe de der færdig pakker.
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
sep 2008
Følger: 24 Følgere: 23 Babyer: 2 Emner: 245 Svar: 4.609
Fra 4 måneders alderen kan dit barn være sværere at mætte. Det er en mulighed
at tilsætte stivelse i form af fx maizenamel til Nutramigen blandingen (vælling),
for at barnet skal kunne holde sig mæt længere (se s. 16).
I 4 til 6 månders alderen begynder de fleste børn at være klar til at starte med
grød.
Nutramigenvælling – 4 mdr.
2 dl vand
2 tsk majsstivelse (fx. Maizena)
6 mål Nutramigen
Rør vand og stivelse sammen i en lille gryde. Lad vællingen koge ved middelvarme
ca 1 min. Lad blandingen afkøle til spisetemperatur (max. 40°C). Nutramigenpulveret
piskes i (efterhånden kan du gøre portionen større og vællingen
mere grødagtig ved at tilsætte mere stivelse).
mar 2009
Følger: 1 Babyer: 1 Emner: 1 Svar: 30
1 dl vand
2 tsk majsstivelse (Maizena)
1 tsk smør
1 dl færdigblandet modermælkerstatning
Majsstivelse røres ud i halvdelen af vandet i en kop. Den anden halvdel bringes i kog. Majsstivelses-blandingen piskes i. koger under oprøring i 1min
Smør tilsættes.
Tag gryden af varmen og tilsæt modermælkserstatningen.
Køl af til spisetemperatur.
Hjemmelavet vælling. ??