{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Hjælpe til 16 fjedre i trampolin 500 kr.
  • Hang TV 600 kr.
  • Hænge TV op på væg og sætte til (har kun el-ledning) 500 kr.
  • Vi har en lampe med lyd dæmper funktion, der ikke helt virker 500 kr.
  • Nedtagning af lamper 2.000 kr.
  • Udskiftning af ventil på vandrør til opvaskemaskine 2.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hjemmelavet vælling. ??
  • #1   10. sep 2009 mener det er 200 vand og en ske fuld mel men er ikke sikker kan det ikke googles?

  • #2   10. sep 2009 Grød, vælling og Nutramigenyoghurt
    Fra 4 måneders alderen kan dit barn være sværere at mætte. Det er en mulighed
    at tilsætte stivelse i form af fx maizenamel til Nutramigen blandingen (vælling),
    for at barnet skal kunne holde sig mæt længere (se s. 16).
    I 4 til 6 månders alderen begynder de fleste børn at være klar til at starte med
    grød.

    Nutramigenvælling – 4 mdr.
    2 dl vand
    2 tsk majsstivelse (fx. Maizena)
    6 mål Nutramigen
    Rør vand og stivelse sammen i en lille gryde. Lad vællingen koge ved middelvarme
    ca 1 min. Lad blandingen afkøle til spisetemperatur (max. 40°C). Nutramigenpulveret
    piskes i (efterhånden kan du gøre portionen større og vællingen
    mere grødagtig ved at tilsætte mere stivelse).


  • #3   12. sep 2009 Majsvælling

    1 dl vand
    2 tsk majsstivelse (Maizena)
    1 tsk smør
    1 dl færdigblandet modermælkerstatning

    Majsstivelse røres ud i halvdelen af vandet i en kop. Den anden halvdel bringes i kog. Majsstivelses-blandingen piskes i. koger under oprøring i 1min
    Smør tilsættes.
    Tag gryden af varmen og tilsæt modermælkserstatningen.

    Køl af til spisetemperatur.


Kommentér på:
Hjemmelavet vælling. ??

Annonce