{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.316 visninger | Oprettet:

Privat pasning {{forumTopicSubject}}

Ville høre hvad i synes om vores pasnings planer og om i tror det kunne lade sig gøre..
Venter jo nr 3 prinsesse til sommer og samtidig fylder føllepigen 2 år her om en måneds tid, så vil gerne til at lidt igang med noget mere fast træning..
Har jo mine unger hjemme, da jeg alligevel går hjemme, men planen er at den store skal i BH til sommer når hun fylder 3 år, dog kun korte dage og ikke hver dag, mest fordi jeg med en 1 årig og en nyfødt vil få svært ved at komme nok ud og aktivere/socialisere hende..
Men jeg ønsker ikke de 2 små i institution (og nej det er ingen fordømmelse af dem der vælger andet).. Manden arbejder desværre hele dage og skulle jeg så afsted hver gang han havde fri + han også har sin hobby! så ville vi nærmest aldrig ses..
men da jeg jo gerne vil afsted så tænke vi om man kunne finde en privat! en studerende eller efterlønner eller lignende, der kunne passe de 2 små ca 3 gange om ugen ca 4 timer ? Tror i nogen gider et sådan job ?
og er der nogen der ved om kommunens tilskud til privat pasning også kan fåes hvis det kun er 12-15 timer om ugen man har pasning på ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Privat pasning
  • #1   20. feb 2014 Der er mange kommuner der kører med deltidspladser, så det ville jeg da undersøge.

  • #2   20. feb 2014 Der er ikke deltidspladser i vores kommune og som sagt ønsker jeg ikke at sende dem i institution

  • #3   20. feb 2014 Du kan godt få tilskud til under 20 timer om ugen med egenbetaling oveni giver det en timeløn på ca 55 kr af den skal der så svares skat. I nogen kommuner ( blandt andet min) skal man selv stå for løn, atp, ferieindbetaling etc hvis ikke børnepasseren er "selvstændig" privat dagplejer ( så gør de det tit selv og nogen kommuner yder også den service mod et gebyr )

    (link fjernet)


  • #4   20. feb 2014 Den gamle krage: nu bor jeg ikke i Københavns kommune, så ikke helt sikker på at det er samme regler

  • #5   21. feb 2014 Reglerne for tilskud er de samme, det kan svinge få 100 kr fra kommune til kommune alt efter deres egne pladsers priser. Du kan jo sammenligne på din egen kommunes hjemmeside. Reglerne for tilskuddet er ens for alle kommuner. Du lan gå ind via borger.dk og vælge din kommune så får de præcise tal for den, men de vil ligne ret meget dem fra kbh

  • #6   21. feb 2014 Nåh okay, så ved jeg det ikke. smiley

  • #7   21. feb 2014 Tror du skal passe på med at din store pige får en struktureret hver dag. Mener at hvis du kun vil sende hende afsted i bh nogle enkel dage så får hun ikke et ordenlig tilhørsforhold til stedet og de andre børn. Hun kan nemt blive " den de andre ikke gider at lege med fordi de aldrig kan regne med hvornår hun er der " og det ville jo være rigtig synd.

    Jeg kender det for har selv en søn der ikke er afsted ret meget, men han er der hver formiddag 4 dage om ugen og det fungere bedre end da han kun var der 2 gange om ugen. smiley


  • #8   21. feb 2014 Mor til: vi snakker. Ca 4-5 timer 3-4 dage om ugen

  • #9   21. feb 2014 Nå okay troede bare det var meget mindre når du skrev sådan. smiley

Kommentér på:
Privat pasning

Annonce