{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.458 visninger | Oprettet:

*Maj* .
*Maj* .
Tilmeldt:
6. dec 2011
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 90

Passer jeres navne:-) {{forumTopicSubject}}

Har lige været helt opslugt af at læse om børnenes navne, og deres betydning. Her passer alle børnenes navne på deres personligheder, sjovt nok. Vi har:

"Den beslutsomme beskytter" han er en dreng på 7 år, meget øm og beskyttende overfor sine små søstre, holder dem altid i hånden når vi går tur, og pigerne opsøger ham altid hvis de mangler "beskyttelse" når de leger. Eller hvis de gør noget galt er han altid først til at forsvare dem.

"Det lille træ" Han er 6 år, og meget følsom. Han tager ret og uret meget alvorligt, og får der af en del "knubs", men retter sig altid troligt op igen. Han skyder sine interesser i mange retninger, men finder altid ro når han er i sin kerne/roden/familien.

"Den huslige og flittige" Hun er 4 år, og alting skal gerne ligge på deres rette plads. Hun lægger selv sit tøj i system, for det har hun helt styr på. Hun kender diverse små husråd, og belærer flittigt os andre "uvidende" om hvordan pletterne fra blusen bedst fjernes.

"Den smukke og filosofiske" Hun er 3 år, og den lille lyshårede pige, med de store blå øjne, de fint markerede kindben, rosenmunden og attituden derefter. Hun stormer rundt med 110 i timen, for pludselig at stoppe op og smide en morale ud i luften om hvordan livet er. Hendes ynglings beskæftigelse er at stave, lægge sammen og gætte tal, og snakke, alt mellem himmel og jord skal vendes og vurderes, og "hvorfor" er konstant hendes følgesvend.

Den sidste og ufødtes navn betyder "Himmelen, beskyttet af gud" og jeg bliver mere og mere spændt på hvad det er for en lille ny person vi får i familien;o)

Hvad med jeres poder, kan I kende dem i deres navnes betydning, og har I nogensinde skænket det en tanke?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Passer jeres navne:-)
Kommentér på:
Passer jeres navne:-)

Annonce