{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
883 visninger | Oprettet:

Ih altså.. {{forumTopicSubject}}

.. Hvor bliver jeg bare GAL hver gang jeg tænder for tv'et og det eneste de snakker om er jo næsten den LORTE bandekrig, bliver så tosset når jeg hører at de bare skyder vildt omkring sig på ÅBEN gade hvor der går uskyldige mennesker rundt, helt ærligt, hvorfor skal uskyldige mennesker risikere at blive skudt og i værste fald miste livet af det bare fordi at sådan nogle fjolser har nogen problemer med hinanden?!! .. Helt ærlig, synes det er SÅ barnligt at man kan være så latterlig at man skal rende og skyde efter hinanden på åben gade uden og tænke sig om..
Så må de da aftale et møde på en øde mark langt væk fra civilisationen og så kan de sku da pløkke hinanden så meget de har lyst til..
Argh!!!!! ....
- Sorry ordvalget osv, måtte bare ud med det, synes virkelig alle de der bande ting er DYBT GODNAT, og de er DYBT respektløse overfor alle os "civilie" ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ih altså..
  • #2   26. maj 2009 S & M : Ja puha, fortsår godt I vil flytte, og specielt når din kæreste ser sådan ud, men osse det er dybt GROTESK at en som din kæreste f.eks skal rende og være nervøs bare fordi han ligner en rocker, man kan sku da ikk gå rundt og pløkke fok bare fordi at de LIGNER.. Få dog styr på folks baggrund inden man begynder at skyde, bar pga folks udseende!! .. smiley Det er forfærdeligt de ikk har mere hjerne end det og bar skyder når de lig synes de så nogen de hader..

  • #4   26. maj 2009 S & M : Var lige inde og kigge dine billieder og kan godt se hvad du mener med din kæreste...
    Må da osse være forfærdeligt for ham at komme ud for sådan en oplevelse bare fordi man lig skal hente noget cola..
    - Men håber for jer at han snart får arbejde så i kan komme væk derfra så der ikk lige pludselig sker ham noget..


  • #5   26. maj 2009 jeg er fuldstændig enige med jer. synes også det er forkert når folk de siger at hvis udlændingene ikke var her, så var der ingen bandekrig, men det passer jo ikke for så finder rockerne jo bare noget andet at skyde hinanden for... synes også det er helt vildt bekymrende at der er kommet en ny bande i hobro som der er ved at blive ret stor der hedder snake eyes og der er altså også rigtig mange HA og AK81'er i hobro så det er bare et spørgsmål om tid før det går galt her også.. vi har en byfest der hedder ambufest og der kom folk i skudsikreveste og det var både HA og de internationale der kom til den fest og de dukker nok også op i år.

  • #6   26. maj 2009 Fie _ Jamen det er så forfærdeligt.. Også bare det at alle vi andre skal rende og være bange bare fordi alle de bander der ikk kan tåle hinanden!! ..
    - Og du har helt ret i det du siger med de bander, HA og alle de andre rocker bander har jo tit haft noget udstående med hinanden..


  • #7   26. maj 2009 ja og hvis HA og banditos så får ''udrydet'' udlændingebanderne så er de to bander jo bare uvenner med det samme igen. det er kun fordi de er så racistiske at de har slået sig sammen.. og de kan jo åbenbart ikke klare sig alene siden de har slået sig sammen mod udlændingene.

Kommentér på:
Ih altså..

Annonce