3.814 visninger
|
Oprettet:
karry sovs? {{forumTopicSubject}}
Halløj...
Hvordan får jeg mine boller i karry sovs til a smage.. synes min er så tam, a jeg altid sidder og drysser masser a karry på efter servering...
hvordan laver i sovsen??
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
jun 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 209 Svar: 1.288
mar 2008
Følger: 22 Følgere: 21 Emner: 72 Svar: 1.953
aner egenigt ikke hvor meget karry jeg bruger da jeg bare hælder ned men når det er smeltet sammen med smøret er det mørkt så der kommer en del i men selvfølgelig ikke et helt glas og så det vigtigt at det brunes af ikke brænder på.
jun 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 209 Svar: 1.288
nov 2009
Følger: 2 Følgere: 1 Emner: 18 Svar: 402
Carina
jan 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Emner: 103 Svar: 534
Her er det kæresten der laver karrysovs og den smager ihvertfald, plejer at sige den ikke må være for stærk
Svits 1½ til 2 spsk karry sammen med løg, tilsæt ca 1½ spsk mel for at give konsistens, må ikke brænde på. Du skal have boullion vand klar og det skal være klar boullion, ca 3-4 dl vand og 1-1½ terning. Og så kan du evt tilsætte lidt vand fra bollerne hvis du synes.
jun 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 209 Svar: 1.288
jun 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Babyer: 2 Emner: 209 Svar: 1.288
feb 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Babyer: 2 Emner: 281 Svar: 1.653
dec 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Emner: 99 Svar: 812
mar 2008
Følger: 81 Følgere: 80 Emner: 247 Svar: 8.537
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 12 Babyer: 1 Emner: 41 Svar: 932
Og så plejer jeg altid og komme et løg delt i 4 dele ned i vandet som kødbollerne skal koge i
karry sovs?