{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.241 visninger | Oprettet:

Hvis du ikke ved hvad du skal spise.. {{forumTopicSubject}}

til aftensmad, fandt jeg denne ret. Elsker retter med mørbrad hehe, er der nogen som har prøvet den før?
synes den lyder lækker;D


tror måske jeg vil lave det i aften, hvis ikk manden finder på noget bedre;)


Man skal så lige selv regne ud hvor meget man skal bruge af det forskellige der skal i, da det er til en hel Brandstation den her ret;))

Svinemørbrad a la byens brandstation:

Svinemørbrad med bacon omkring. Stegt i ovnen på en bund af porrer i gorgonzolasauce. Pasta og brød til


Til 12 personer

4 mørbrad
salt og peber
3 pakker bacon
8 porrer
2 spsk. olie
½ l piskefløde
¼ l mælk
250 g gorgonzolaost
2 dl hakket persille
frisk eller tørret pasta til 12 personer
2 flutes


Sæt ovnen på 200 grader.
Ordn mørbradene, og drys med peber og en anelse salt.
Vikl bacon om hver mørbrad.
Skær porrer i tynde ringe, og skyl dem omhyggeligt i koldt vand.
Svits porrer i olie i en gryde.
Kom porrerne i bunden af en stor ildfast form eller bradepande med høj kant.
Læg mørbradene ovenpå.
Kom fløde og mælk og ost i mindre stykker i gryden, og rør rundt indtil osten er smeltet.
Kom persille i saucen, og smag til med salt og peber.
Hæld saucen rundt om mørbraderne, og stil bradepanden midt i ovnen.
Steg, indtil baconen er sprød, ca. 30 minutter.
Tag ud, og lad stå og trække 5-7 minutter, før du skærer kødet i tournedos-store stykker.
Kog pastaen i en stor gryde, afdryp, og server sammen med kød, sauce og varme flutes.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvis du ikke ved hvad du skal spise..
Kommentér på:
Hvis du ikke ved hvad du skal spise..

Annonce