{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.054 visninger | Oprettet:

Søvn og mad {{forumTopicSubject}}

Hej piger. Jeg tænkte på hvornår lærte i jeres børn rutiner? Altså sådan noget med søvn? Hvornår de skal sove til middag og hvornår de skal i seng om aftenen? Lucas bliver 4 mdr her D. 25 og hvad med grød, hvornår gjorde i så. Det var et måltid? Altså Lucas før det kl. 17 hvor vi nu er begyndt at give ham vand til istedet for at han for mme efter? Nogen gode råd til det, og hvad gør i? smiley og han starter i dagpleje D. 1 marts, er han i hvert fald skrevet op til smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Søvn og mad
  • #1   16. nov 2012 Clara begyndte på grød/mos da hun var 4 måneder, men først da hun var 6 måneder gad hun hele måltider.

    Soverutiner begyndte vi på da hun var seks uger og sov igennem natten på eget værelse. I dagtimerne var det da hun var ca. 3 måneder at hun sov meget fast fra 10-12 og fra 14-16, også sov hun til natten kl. 19-7.


  • #2   16. nov 2012 Her havde Marcus hurtigt en god rytme pga han fik flaske og det skulle gives meget præcist da han var for lille, ikke spiste meget pr gang osv. Han var omkring to mdr da det kørte faste tider for ham og har holdt ved siden.

    Her fik han grød og derefter en flaske da han var 4 mdr. Mener han var omkring 6 mdr før end At han kun fik grød og ikke mme bagefter. Men han gad så heller ikke rigtig grøden....


Kommentér på:
Søvn og mad

Annonce