{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.370 visninger | Oprettet:

Har haft JM hjemme idag :) {{forumTopicSubject}}

Heej Piger, ville lige fortælle om mit besøg af Jordmoren idag smiley

Og alt gik fint smiley Er 39+5 idag, snart 40 uger må man sige smiley

Vanessa blev skønnet til at veje 3100 g og SF mål lå på 35 cm.

Jeg fik taget mig sammen til at be om en hindeløsning, som jeg ellers først skulle have haft når jeg var 41+1, men det synes jeg er alt for sent når nu jeg gerne vil undgå at gå for meget over tid, pga dødeligheden osv.

Men det gik skam nemt. fik spurgt og svaret var at det bestemte jeg selv, da det var mig om var den gravide smiley hun lavede den og prøvede at være forsigtig og spørge om det gjorde ondt osv, men ja det gør altså ondt synes jeg, men håber det har en go virkning så smiley Skal heller ikke være for pivet, skal jo snart ligge med hårde veer hehe, så det her burde være INGEN TING ;S

Men udover det, så har jeg åbnet mig 2 ca ud af 10, så mangler kun 8 cm. Har jo haft 2 dage med 19 timers Smertefulde plukveer for noget tid siden, som sammen med mine daglige plukveer har åbnet mig de 2 cm.

Kan stadig gå 14 dage over, men de 2 cm er så sparret væk for de RIGTIGE veer, så det er jo dejligt smiley

Mth hindeløsningen virker den bedst 1 uge over tid siger hun, og det er jeg jo ikke, men min emns var os så ureglmæssig og terminen er flyttet mange gange, så kan lige så godt være 1 uger over nu uden at vide det, men i hvert fald, så HVIS den virker, så vil det virke idag eller imorgen. Forventer ikke noget og tror heller ikke på noget, men nu er det forsøgt, og jeg skal stadig have 1 hindeløsning mere om 1 uge..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Har haft JM hjemme idag :)
Kommentér på:
Har haft JM hjemme idag :)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce