{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.076 visninger | Oprettet:

Min FB <3 {{forumTopicSubject}}


D. 9. dec. tager vi til det sidste jordmoderbesøg,hun skønner baby til at veje mellem 3500 - 3600 g. det hele ser fint ud men da mit blodtryk er lidt for højt og jeg fortæller at baby (vi vidste ikke kønnet) er blevet mere stille i sine bevægelser, sender jordmoderen os op på fødegangen. Der bliver der så tjekket alt igennem og det ser fint ud. De skønner så baby til at veje mellem 3400 - 3500 g. lægen siger så at hvis jeg sku føde der (Haderslev) så ville de sæt mig i gang med det samme, men jeg skal føde i Sønderborg ( p.g.a BMI) så sender de os derned.

I Sønderborg bliver jeg indlagt og de tager igen prøver, som os viser at det hele er fint trods det høje blodtryk. De vil så ha at jeg bliver natten over og så vil de se hvad der skal ske. Næste dag tager de igen prøver som igen er fine. Jeg bliver også scannet og der kan de se at baby kun vejer omkring 2690 g. og at der er lidt for lidt fostervand. Jeg bliver derfor sendt hjem på orlov og skal komme ind igen søndag aften, også bliver jeg sat i gang mandag med mindre fødselen selv er gået i gang. Vi tager hjem og får slappet godt af hele weekenden. Søndag aften kommer vi ind igen og der bliver taget blodprøver igen.

Mandag skal jeg igen scannes og der er fint, men stadig lidt i underkanten med fostervand og baby har det godt. Kl. 13.30 vil en jordmoder se hvordan min livmoderhals er og hun kan se at hun har mulighed for at tage vandet med det samme, så kl. 13.45 går vandet.
Vi går en del rundt for at få tingene i gang og veerne begynder at melde sig ved 16 tiden. Ved 16 tiden bliver vi sendt op på en fødestue. Ved 20 tiden fik jeg ve-drop for jeg var kun åbnet mig 2 cm. Under ve'erne faldt baby's hjerterytme og derfor satte de saltvand ind og en ve måler. Ved 22 tiden satte de en elektrode på baby's hoved. Ved 24 tiden var ve'erne alt for slemme og jeg fik lagt en epediuralblokade og der havde jeg kun åbnet mig 4 cm. Lidt i 2 kom pressetrangen, siger til jordmoderen at pressetrangen er der, hun mener at det er dog alt for tidlig og efter 3-4 min med veer, for hun tjekket mig indvendig og kan se at jeg er fuldt åben og lader mig så presse og 02.12 kom lille Mathilde til verden smiley

Hun vejede 2770 g. og var 47 cm.

Da hun er meget lille og har tabt sig en del i den første uge, har der været meget kontrol af hende. I starten var der nok i min mælk, men det holdte ikke da jeg p.g.a PCO ikke har fået mælken til at løbe helt til endnu. Da hun udover vægten stor trives har lægerne haft lidt problemer med at finde ud af hvorfor hun har tabt sig, men nu har vi endelig fundet ud af hvad der skal gøres og hendes vægt er begyndt og stige =D Hun har på en uge taget lige knap 300 g. på og nu siger vægten knap 3 kg.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Min FB <3

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce