{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.843 visninger | Oprettet:

Andre med syge børn? {{forumTopicSubject}}

Her startede det i går eftermiddags med temperatur på 38,5 ud af den blå luft. Gik ikke lang tid før han intet ville spise eller drikke og humøret faldt væsentligt, så han kom ind og sov fordi feberen steg - engang imellem kan man jo være heldig at få sovet det væk.

Han vågner så nogle timer efter og giver en lille lyd. Jeg når kun lige ind, da han kaster op i stride strømme - når kun lige at få ham op inden det sidste kommer ud af den stakkels lille mave. Sådan har det fortsat i dag, men i morges med en temperaturstigning på over 40 grader, så afsted til lægen (vi havde to gange i går aftes kontakt med vagtlægen, men de kunne intet andet gøre end at give os lidt gode råd). Han har fået en virus som er i omløb blandt børn pt - dagplejens to andre børn havde for en uge siden præcis det samme, så han har været uheldig at få det lige præcis den dag, hvor vi var nede og besøge dagplejen første gang.

Nu ligger han endelig og slapper lidt af i sin seng. Har været dybt ulykkelig i dag. Får panodil 3 ganeg dagligt a 5 ml for at lindre lidt. Håber sørme temperaturen er bedre i morgen. Det er så hårdt at se sin søn på bare 6,5 måned have det så skidt - og oveni havde jeg første skoledag på nyt studie i dag, så min kæreste måtte tage ham. Det var nogle meget lange timer, men vi var nødt til at fordele det ud og han er glad hvis bare en af os er der til at putte, trøste og kysse.

Er der andre der har syge børn? Hvor længe har det taget denne omgang? Håber sørme snart det er ovre.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andre med syge børn?
  • #1   8. feb 2010
    Ja min datter har mellemøresbetændelse IGEN og havde feber hele weekenden :s
    Hun skal heldigvis have lagt dræn på onsdag


  • #2   8. feb 2010 Cecilie er syg hele tiden. Har hun døjet med lige siden hun kom i Vuggestue da hun var omkring 1år .
    Hun er nu 16,mdr & mangler stadig og få sin 1års vaccine men kan ikke få den før hun ikke er syg mere . Hun er forkølet hele tiden igen & igen . Har nu været hjemme med hende i to uger i træk da hun intet gider, kaster op & er meget forkølet.

    Har været ved lægen mange gange med hende for & få hende tjekket & viser sig at hun døjer meget med ørevoks & væske i øret.

    Vi er blevet henvist til en ørelæge & har nu fået tid imorgen tidlig kl. 08.05 til at Cecilie kan få lagt dren i ørerne smiley

    Håber det bliver bedre med hende. For det er rigtigt hårdt & stå med hende Alene næsten smiley


  • #4   8. feb 2010 jep - magnus hoster og snotter , får brekanyl og penicilin ... hoster, kaster op efter flasken osv .. hans temp er nede på normalen, men den ene nat røg den op på 39 grader så vi tog til vagtlæge næste dag og fik penicillinen smiley

  • #5   8. feb 2010 Ja Malthe har også den virus her i weekenden havde han 41 i feber og vi måtte afsted til vagtlægen men der var intet at komme efter heller så det er en virus..... ellers har den lagt på 40 siden og han har fået stikpiller for at holde den nede hele tiden dog har han gerne ville drikke og har ikke væresløv på den grimme måde heldigvis

    MAN SKAL KONTAKTE LÆGEN HVIS DE FÅR 41 I FEBER !!!!!! DA de med en så høj feber kan få eb hjerneskade ........ MEN JA det er så grimt at se dem på den måde ........ Malthe er 14 mrd her d 10 feb .


  • #6   8. feb 2010 Sanne : et barn med feber på over 38,5 ville jeg ikke tøve med at kører til vagtlægen med ..

  • #7   8. feb 2010 Sanne: Da vi ringede i går aftes havde Adrian 38,7 og kastede vildt og voldsomt op. De sagde at de intet kunne gøre - det allervigtigste er at holde øje med at de ikke dehydrere. Dvs. at der kommer tårer ud når/hvis de græder, at bleen er våd, at de har spyt osv. Sørg for at give små mængder drikkelse hvis der er opkast - og gerne saftevand for at få noget sukker og salt indenbords.

    Rigtig god bedring med alle jeres børn, det er bare så frustrerende når ens allerkæreste er sygt. Ville sådan ønske jeg selv kunne tage det hele!


  • #8   8. feb 2010 Jeg har haft en søn med samme symptomer som dit barn har med over 40 i feber opkast osv. vi fik afvide det var mave infektion han kunne ha spist noget maven ik helt kunne med eller ligende..
    vi lod ham drikke li hva han vil os spise is ..


  • #11   8. feb 2010 Oliver startede i dagpleje d 1 december og har stort set været syg siden siden d 7. Først falsk strubehost, så feber og snot, opkast og diare, mere feber og snot, mellemøre betændelse, øjenbetændelse og vi var til læge i sidste uge da han ikke rigtig vil sove længere og han har væske i ørerne. Hele weekenden er det stået ud med snot og han har en rigtig grim hoste...

    Men god bedring til din lille mand.. Håber han snart bliver frisk igen...


  • #12   8. feb 2010 God bedring til alle jer med syge børn!

    Nicklas har lungebetændelse og astmatisk bronkitis så han får maske hver 3 time :o(


  • #13   8. feb 2010 Puha, sådan en omgang har begge mine unger også været igennem for et par måneder siden.
    Heldigvis var de kun dårlige og kastede op i et lille døgns tid...


    Malik på 3 år er lige kommet tilbage i børnehave idag efter en omgang mellemørebetændelse og Naja på 1 år har lige konstateret astmatisk bronkitis, lungebetændelse og mellemørebetændelse på begge ører - hos lægen idag smiley :-( smiley


  • #14   8. feb 2010 Ja her kører vi så på 9 døgn med syge. Det startede med lidt feber, det gik over i opkast. det varede to dage og så fik Emma øjenbetændelse. Nu er hun begyndt at hoste utrolig meget så i morgen går den til lægen igen og skal ha tjekket hals og lunger.
    døjer selv med halsbetændelse der ikke vil gå væk, har været på penicilin siden onsdag sidste uge.

    Har ikke sovet ordentligt de sidste ti dage fordi man ligger som på stikker hvis hun nu sku kaaste op.

    Idag da jeg hentede hende fra DP havde hun kastet op mens hun sov, så hun havde bræk i huen. DP havde ikke hørt det, men det har jeg heller ikke selv gjort de gange hun har kastet op. det kommer bare lige pludselig.

    Håber godt nok snart vi bliver friske igen så vi kan komme lidt ud.

    Alle jeg kender med børn har ligget med det samme de sidste 14 dage:-(


  • #15   9. feb 2010 Pyh hvor er der meget i omløb....

    Frederic started i dp da han var 8 mdr, er nu 17 mdr og har været forkølet 3 gange i sit liv. Han har aldrig haft lunge- hals eller mellemørebetændelse, høj feber, influenza mm..

    Han har astma og for forebygende medicin og en anden ved anfald, åndenød mm.

    Han har fra spæd aldrig vist tegn på sult og gør det stadig ikke. Derfor har han heller ingen glæde ved mad og har så at sige ingen interesse i at spise. Det giver en del udfordring i hverdagen.

    Men han været uforklarelig syg siden okt, han taber sig stadig og har dage hvor han kan sove omkring 20 timer. Han kom i seng kl 19 og nu her kl 8.30 sover han stadig, han kan lige holde sig vågen i 2 timer så er han klar til en middagslur på 2½-3 timer. De har snart tjekket ham for alt - på kryds og tværs, testet for alt tænkeligt som ikke ikke tænkelige sygdomme og ingen ved stadig intet. Vi skal atter til kontrol her den 26 - hvor han også skal igennem fødevare allergi test'en. Da han har mad han fysisk reagere negativt på - udslet, dårlig mave osv.



  • #16   9. feb 2010 Så reddede hun sig os lige en lungebetændelse. Kæresten har været til lægen nu her.

    Nu må der altså godt snart holde op al det sygdom!


  • #17   9. feb 2010 JA og malthe har lige været ved lægen i dag til tjek nu når han har haft så høj en feber i weekenden som heldigvis er stoppet men efter at hele natten har gået med kun at sove en halv time af gangen tog vi til lægen og det VAR VIDST GODT .....

    Han er meget rød på det ene øre og hans mandler i halsen er hævet hmm STOP SÅ TAK :0)


  • #19   9. feb 2010 det jo helt vildt.. alle med børn som jeg kender er syge.

  • #20   21. feb 2010 Vi slap heldigvis af med vores sygdom (vi fik det dog også lige alle 7 mand i familien som passede Adrian - og selv hunden har fået det samme nu).

    Adrian har så til gengæld rodet en forfølelse til sig nu, det er helt vildt så meget sygdom som er i omløb.

    God bedring til jer allesammen og til jeres børn smiley


  • #21   21. feb 2010 Vi har også lige været indlagt med Oliver da han havde næsten 40 i feber i 4-5 dage.. Han har så fået slem mellemøre betændelse igen på begge ører og de fandt ud af hans blodprocent er alt for lav.. Oven i det hele har han haft diare i 3 dage nu, så det kører bare må man sige...

    Håber alle jeres små er ved at være ovenpå...


  • #22   8. mar 2010 Tanja og Oliver... Den har vi også lige været igennem, dog uden indlæggelse, men fuld antibiotikabehandling som slutter i morgen.. og i dag fik vi så konstateret astma oveni... Nu må det gerne snart stoppe!!

  • #23   10. mar 2010 Åhh nej den lille stakkel.. Olier har også lige fået sin 3 mellemøre betændelse på 2 mdr. Så nu skal vi til ørelæge på tirsdag...

  • #24   13. mar 2010 Rigtig god bedring med jeres små - håber der kan gøres noget. Det er frygteligt når der er problemer med ørene, det er så smertefuldt for dem. Adrians trommehinder sprang formentlig - der var i hvert fald en smule blod og derefter stoppede han med at græde, det var højst sandsynligt en stor lettelse pga. det store væsketryk.
    Nu håber vi bare at der ikke kommer flere oveni - han har været syg siden 7. feb, så nu må det gerne snart være ved vejs ende.


  • #25   16. mar 2010 Vi var ved ørelæge idag og Oliver skal have lagt dræn på fredag... Vi skulle for selvom der var total booket op, så vi er glade for der endelig sker noget...

Kommentér på:
Andre med syge børn?

Annonce