{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pasning
  • #1   6. dec 2010 Føj .. Man bliver da virkelig plaget af dårlig samvittighed smiley


  • #2   6. dec 2010 Jeg er glad for Katja er blevet passet selvom jeg går hjemme, hun er blevet meget stærkere af at komme ud, end at gå herhjemme og "irritere" mig smiley Børn har godt af at lege med andre børn, og når man har et enebarn så er pasning en fantastisk løsnign smiley

  • #3   6. dec 2010 ej nu har jeg dårlig samvittighed, men desværre er samfundet sådan at vi jo ikke må gå på barsel så længe!

  • #4   6. dec 2010 Vores datter kom først i DP da hun var 21 mdr, hun er nu idag 23 mdr.. Det er jeg rigtig glad for, os inden de "fandt ud af det" som står i artiklen. Har nu altid ment børn har bedst af mor og far, og hvis alle gik hjemme med børnene ville man automatisk mødes flere gange om ugen og børnene legede mm.. Synes det er sindsygt i nogle landt de kan få deres børn passet når de er få måneder gamle :S alderen er lav nok o forvejn, de der 8-9 mdr eller hvad den nu ligger på, det er ALT for lavt synes jeg. Er det ikke også i sverige man har barsel 3 år næsten eller så noget? i hvert fald et eller andet sted ;D

  • #5   6. dec 2010 Christina - okay, jeg flytter squ til sverige! smiley

  • #6   6. dec 2010 Du har sgu lige reddet min dag:O))

  • #7   6. dec 2010 Jeg får ikke dårlig samvittighed.. Oliver kom i dp med 11 måneder, og han har absolut ikke taget skade, tværtimod, han er blevet stærkere i at lære og omgås andre børn..

    Prøv og tænk et kaos i børnehaverne hvis ALLE børn først kom ud som 2 årige, aldrig har prøvet og dele, aldrig har prøvet og "slås" med andre børn end dem der lige er i ens omgangskreds..

    Jeg synes det er dejligt Oliver er i dagpleje og har været det siden han var 11 mdr, han bliver aktiveret på en helt anden måde, end han gør herhjemme hvor man ikke har tid til at rende og lege 24 timer i døgnet, eller jeg har hvertfald ikke!


  • #8   6. dec 2010 Pernille : Jah det er da lige før man overvejer det ! Har sku tænkt meget over jeg godt ville, af flere grunde ! Men manden vil ikke væk her fra desværre,så vi bliver i DK ! smiley Meget øv, der er nu mange fordele ved Sverige synes jeg .

  • #9   6. dec 2010 Sarah: Hvem af os mener du???

  • #10   6. dec 2010 Okay sku bare liiiige være sikker:o)) ville være pinligt at begynde at svare på det og det så ikke var mig du mente;o)

    Jeg har også min lille dreng hjemme, han blir 2 år den 1 januar, mange har været lidt efter mig pga det, så syntes bare det var lidt fedt at blive bekræftet i at det måske ikke er så skidt det jeg gør alligevel.


  • #11   6. dec 2010 hihi tænkte det samme, hmm var den til mig og hvad har jeg nu sagt ?? smiley Men den var ikke til mig alligevel..

    Enig Christina smiley Der har os været nogle lidt efter mig pga Malou var hjemme så længe som hun var, så er os glad for de endelig har fået frem i lyset at børnene ikke tager skade af at være hjemme hos mor og/eller far smiley Det lyder til det nærmere er omvendt! Men vi har da ren somvittighed så smiley Du er heldig at kunne fortsætte med at have Joay hjemme, jeg kunne desværre ikke længere end de 21 mdr (med mormor´s hjælp til pasning af hende), så gik den ikke længere. Øv. smiley


  • #12   6. dec 2010 Jeg har Joey hjemme fordi jeg alligevel går hjemme, så hvor sku andre have glæden af ham?? Jeg vil da opleve alle de dejlige ting sammen med ham som jeg kan.

    Joey smed sutten da han var 20 måneder, han gad den simpelhen ikke mere.. en kamp mindre at tag senere:o)


  • #13   6. dec 2010 Sarah mor ti Mikkel smiley . - Kan han oprigtigt tælle, elelr kan han tallene som en ramse?

    Grunden til jeg spøger er fordi børn tit først lære dem som ramse, og faktisk slet ikke kan tælle smiley


  • #15   6. dec 2010 Hehe okay smiley Jamen så er det flot han kan det allerede i den alder smiley

    Katja bliver 2 i maj og det eneste hun har sagt er "to" men det har nok mere været en tilfældighed *g*


  • #16   7. dec 2010 jeg kan kun grine, barnet har super godt af at komme ud og væresocial..

  • #18   7. dec 2010 nu har jeg selv været i en vuggestue i vejle, og hvor er jeg glad for at min egen søn ikke skal i int, før han er et år. for stress og jag er det man ser mest hos pædagoger. og det smidter af på børnene
    jeg er selv udd pædagog, og ved godt det er sundt at børn møder andre, så derfor går gustav og jeg til nnoget 2 gaange i ugen, samt mødre gruppe, så han bliver socialisere.

    jeg siger ikke at børn tager sksde af at blive passet, men tænk lige at der går 5 børn til 1 voksen, så er det sku svært at komme rundt omkring alle.


  • #20   7. dec 2010 jeg har barsel til gustav er 1 år, og så skal jeg have holdt 5 ugers ferie inden maj.

    tanja, jeg har haft børn helt ned til 6 måneder som starter i int. det er sku hårdt.


  • #34   7. dec 2010 Vi andre gider jo heller ikke være hjemme 24/7 vi vil også genre ud og se andre mennesker smiley

  • #35   7. dec 2010 selvom vi stadigvæk har barsel, går vi jo ikke hjemme - vi er i svømmehallen i kolding 1-2 gange i ugen, går til baby bongo en gang i ugen, bab salmesang 1 gang i ugen og mødergruppe hveranden uge.

  • #38   7. dec 2010 maria - mig og Katja går til babysvømning hver onsdag, det er der ikke ret meget socialitet over i den alder.. Mødre gruppe er vi lige stoppet med, men det er altså heller ikke det vild i forhold til det daglige samværd hun har haft først i DP og nu i vuggestue.. Hun er blevet meget mere selvstændig af at være ude

  • #42   9. dec 2010 Tanja med Katja, jeg syndes nu der er meger socialt ved baby svømning, først svømmer vi i 50 min og bagefter sidder vi 4-5 forædre med børn og spiser. og i vores mødergruppe er vi også meget sammen og de strekker sig altid over 4-5 timer.

    Tania, jeg syndes også de skal ud inden BH, og gerne som 2 årig, men hvis man har mulighed for det, ser jeg ikke noget behov for at de kommer ud inden.

    prøv at tænk på de børn, som bliver afleveret kl 8 om morgenen hentet igen kl 16, alt imens deres forældre går der hjemme.... det er sku da forkert.
    og så skal de lige ud og handle ind, lave mad, bade barnet og så blev kl 19 og barnet skal puttes, hvor er kvalitetstiden henne?


  • #44   9. dec 2010 Tania, det var ikke en anklage på det. jeg håber også at jeg som dig, kan få et halvtids job.
    Jeg tænkte på dem som alligevel går hjemme og har en 45 timers plads... det er forkert syndes jeg.


Kommentér på:
Pasning

Annonce